Cardini Dames Shorts
SKU
2550

Deze ademende en robuuste dames shorts met geweldige ventilatie voeren hitte en vocht gericht naar buiten af. Daardoor behoudt je een droog gevoel op de huid tijdens bijvoorbeeld wandelen of mountainbiken.
€ 100
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze robuuste dames shorts bezitten geweldige ventilatie.

Stevigheid
Ademende

Leuke look en bewezen functionaliteit

Een maximaal ademende werking en robuustheid kenmerken de karaktertrekken van deze damesshorts. Terwijl de uitstekende ventilatie overtollige lichaamswarmte zelfs bij hoge intensiteiten optimaal laat ontsnappen, zorgt een snel vochttransport voor een aangenaam droog gevoel op de huid. De bijzondere breedte en elastische tailleband garanderen tegelijkertijd een maximaal comfort en een perfecte ondersteuning. Diverse zakken bieden plaats voor persoonlijke voorwerpen. Multisportief inzetbaar overtuigen de Cardini damesshorts vooral bij het wandelen, mountainbiken en in de vrije tijd met functionaliteit en ontwerp.

Kenmerken

  • brede, elastische tailleband
  • 2 insteekzakken
  • zak met ritssluiting op het zitvlak
  • elastisch en robuust functioneel materiaal
  • regular fit

Pakmaat

300ml

Weight

120g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie