Koerstruien, T-Shirts en Shirts

Sortieren nach

 1. Mottarone Koerstrui

  Mottarone Koerstrui

  Dit flinterdunne fietsshirt met microperforatie laat overtollig zweet en warmte snel verdwijnen. Voor mountainbikers en wielrenners is de hoge functionaliteit en het lichte gewicht van groot voordeel tijdens het fietsen.

  € 129
 2. Turchino Koerstrui

  Turchino Koerstrui

  Dit fietsshirt is speciaal voor lange en snelle touren ontwikkeld. De functionele stof met microperforatie is ademend, waardoor warmte en vocht tijdens het bedwingen van de passage gemakkelijk kunnen worden afgevoerd.

  € 119
 3. Mottarone Dames Koerstrui

  Mottarone Dames Koerstrui

  Dit ademende dames fietsshirt voldoet aan alle comfort wensen van mountainbikesters en wielrensters. Zijn microperforatie voert vocht en warmte snel af zodat je lichaam een aangename temperatuur behoudt.

  € 129
 4. Infinito Villach T-Shirt

  Infinito Villach T-Shirt

  Dit T-shirt is een absolute allrounder. Dankzij zijn geraffineerde drirelease® materiaal voelt het aan als katoen, maar presteert als functionele stof. Daardoor is dit shirt voor sport en vrije tijd geschikt.

  € 54
 5. Infinito Villach Dames T-Shirt

  Infinito Villach Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt is een absolute allrounder. Dankzij zijn geraffineerde drirelease® materiaal voelt het aan als katoen, maar presteert als functionele stof. Daardoor is dit shirt voor sport en vrije tijd geschikt.

  € 54
 6. Infinito Engelberg T-Shirt

  Infinito Engelberg T-Shirt

  Dit T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend bike design op de borst.

  € 69
 7. Infinito Engelberg Dames T-Shirt

  Infinito Engelberg Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt laat zien waarvoor je hart sneller slaat. Het geraffineerde functionele materiaal van katoen en synthetische vezels komen samen in een spannende vintage style en heeft een spannend bike design op de borst.

  € 69
 8. Fiore Dames Koerstrui

  Fiore Dames Koerstrui

  Dit luchtige dames fietsshirt zet qua functionaliteit, comfort en look een nieuwe standaard. De microperforatie schenkt dit fietsshirt zijn bijzonder ademend vermogen en top condities voor de ideale fietstour.

  € 99
 9. Multicolore Koerstrui

  Multicolore Koerstrui

  Dit fietsshirt is ontwikkeld voor kracht, duur- en doorzettingsvermogen en verenigd daarmee alles voor een snelle en lange fietsbeleving. Met de freecut mouwen en mesh inzet onder de armen voelt het altijd aangenaam droog aan.

  € 119
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Melogno Koerstrui

  Melogno Koerstrui

  Dit fietsshirt overtuigd met name op hete zomerdagen. Zijn bijzonder ademende functionele materiaal laat dankzij de microperforatie overtollige hitte snel afvoeren en geeft een licht en luchtig draagcomfort.

  € 149
 12. Gavia Koerstrui

  Gavia Koerstrui

  Dit fietsshirt overtuigd niet alleen door zijn stijlvolle look, maar heeft ook technische het een en ander te bieden: het bijzonder lichte functionele materiaal voelt dankzij de microperforatie extreem licht en luchtig aan.

  € 129
 13. Melogno Dames Koerstrui

  Melogno Dames Koerstrui

  Dit dames fietsshirt overtuigd met name op hete zomerdagen. Zijn bijzonder ademende functionele materiaal voert dankzij microperforatie overtollige hitte snel af en geeft je een licht en luchtig draaggevoel.

  € 149
 14. Mont Ventoux Koerstrui

  Mont Ventoux Koerstrui

  Dit fietsshirt overtuigd door de inzet van het zeer functionele Skinfit Nexten functionele materiaal. Door zijn uitstekend ademend vermogen en antibacteriële eigenschappen overwin je ook de langste bergpassen met bravoure.

  € 154
 15. Karacho Koerstrui

  Karacho Koerstrui

  Dit fietsshirt is voor lange en intensieve ritten ontwikkeld. Zijn dunne en zeer ademende functionele materiaal zorgt voor een perfect lichaamsklimaat zelfs bij intensieve en zware sessies.

  € 119
 16. Fiorito Dames Koerstrui

  Fiorito Dames Koerstrui

  Dit aerodynamische dames fietsshirt van zacht elastisch functioneel materiaal met microperforatie en raglanmouwen tovert een licht en luchtig gevoel op je bovenlichaam. Het is sneldrogend en graag gedragen in de zomer.

  € 119
 17. Karacho Koerstrui

  Karacho Koerstrui

  Dit fietsshirt is voor lange en intensieve ritten ontwikkeld. Zijn dunne en zeer ademende functionele materiaal zorgt voor een perfect lichaamsklimaat zelfs bij intensieve en zware sessies.

  € 119
 18. Join the Outsiders Shirt

  Join the Outsiders Shirt

  Dit lange mouwenshirt zorgt voor een extra portie motivatie. Niet alleen de grote print op de voorkant, maar ook een klein verstopt bericht aan de binnenkant maakt duidelijk wat het betekent een outsider te zijn.

  € 89
 19. Denver Dames T-Shirt

  Denver Dames T-Shirt

  Dit dames T-shirt combineert lichtgewicht met maximaal ademend vermogen. De AERO Skinlife Nexten functionele stof droogt bijzonder snel en geeft onaangename geurtjes dankzij de bacteriostatische eigenschappen geen kans.

  € 66
 20. Lucca Koerstrui

  Lucca Koerstrui

  Dit fietsshirt zorgt voor een fietservaring van eerste klasse. Hij is speciaal voor lange en snelle touren ontwikkeld. Door het ademend vermogen en de goede vochtafvoering wordt elke fietstour een highlight.

  € 89 € 119 -25%