Lumino Dames Top
SKU
6053

Sport top dames

Deze dames sport top overtuigd met zijn korte droogtijd en aangename lichte stof. De losse pasvorm en de zachte stof zorgen bij elke activiteit voor volledige bewegingsvrijheid en een luchtig droog gevoel.
€ 65
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze lichte top is een musthave voor elke fanatieke hardloopster.

Aangename lichte stof en snelle droogtijd

Deze dames top overtuigt met een maximaal ademende werking en een aangename lichtheid. De losse pasvorm zorgt vooral op warme zomerdagen voor een luchtig verfrissend gevoel. Een bijzonder zacht en elastisch functioneel weefsel levert maximale bewegingsvrijheid en laat zelfs bij hoge intensiteiten overtollige lichaamswarmte optimaal ontsnappen. De lage vochtopname en de snelle droogtijd laten tijdens het trainen alsook in competitie een aangenaam gevoel op de huid achter. In de zomer is de Lumino dames Top ideaal geschikt om te lopen, trailrunning en te wandelen. In de winter kan het perfect indoor worden gedragen.

Kenmerken

  • uitgesneden ronde hals
  • zachte, elastische hals- en schouderbandjes
  • losse getailleerde pasvorm
  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

200ml

Weight

80g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie