Pro Ultra Shirt
SKU
1026

Dit verwarmende functioneel ondergoedshirt overtuigd met zijn klimaatmanagement van hoogste klasse. De mix van ademend vermogen, koel- en warmtefunctie en geïntegreerde wind- en warmtebescherming geeft een comfortabel draaggevoel.
€ 129
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit shirt speelt mee in de hoogste klas klimaatmanagement.

Windscherm
Koeling
Isolatie

Beste klimaat management en bescherming

Dit verwarmende functionele onderhemd-shirt overtuigt met de voordelen van het KLIMA Pro Shirt evenals een geïntegreerde wind- en warmtebescherming in het voorste gedeelte en aan de armen. Onder de windafstotende laag wordt hetzelfde hoogwaardige polypropyleen materiaal gebruikt als voor de basislaag. Dit verdrijft het zweet van de huid en verdeelt het snel over een groot oppervlak. Door de interactie van extra lagen wordt het vocht naar buiten getransporteerd. Bij hoge intensiteiten zorgen de warmteregulerende eigenschappen voor een verkoelend effect. Bij lage intensiteiten zorgt een hoge luchtinsluiting van de weefselstructuur voor een aangenaam gevoel van warmte. Zowel tijdens de belasting als tijdens de pauzes beschermt het optimale klimaatmanagement tegen het afkoelen. Dankzij de nauwsluitende pasvorm houdt het zweet, dat nog niet naar buiten is getransporteerd, de lichaamstemperatuur op peil en bezorgt de huid een aangenaam droog gevoel. Het sneldrogende KLIMA Pro Ultra Shirt is een ideale basislaag voor toerskiën, langlaufen of skiën en kan worden gecombineerd met extra lagen.

Kenmerken

  • Opstaande kraag met ritssluiting
  • wind- en warmtebescherming in het voorste gedeelte
  • verlengd rugdeel
  • zacht aanvoelend
  • nauwsluitende pasvorm
  • sneldrogend, geurloos
  • in hoge mate vochtafdrijvend
  • warmteregulerend

Bacteriostatisch

Pakmaat

600ml

Weight

0.23kgs
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie