Mens erger je niet!

KLIMA Pro is reeds lange tijd in het spel

Bijna mythisch presenteert de winter zich. Gedurende enkele dagen zijn we naar de rustieke berghut getrokken en reeds kort na onze aankomst hebben we gemerkt hoe de innerlijke rust bij ons allen terugkeert. Reeds vroeg in de ochtend wekt ons de geur van de vrijheid. Het weer heeft het goed met ons voor: in de beste omstandigheden begeven we ons op een sfeervolle tocht door de besneeuwde natuur.

Moe maar tevreden keren we terug naar de warme hut. Zodra we onze buitenste kledinglagen hebben uitgedaan, lijkt het KLIMA Pro functionele ondergoed terug droog te zijn en kunnen we onmiddellijk overgaan tot de speelavond. Met een goede maaltijd en een paar leuke gezelschapsspelletjes maken we het ons comfortabel in het midden van de vertrouwde bergwereld.

KLIMA Pro is vanaf het begin het speerpunt van het skinfit® Modulario-systeem. Als eerste laag worden de producten rechtstreeks op de huid gedragen en vormen zo de basis voor een goed functionerend kledingsysteem. Het geheim van het succes van KLIMA Pro ligt in het zeer functionele materiaal, dat afkoelend en verwarmend tegelijk is. Bij activiteiten op de berg wordt het vocht door de interactie met extra lagen naar buiten getransporteerd. Bij lagere intensiteiten of bij aankomst aan de hut, zorgt een hogere luchtinsluiting voor een comfortabel warmtegevoel.

De laatste tijd hebben we veel verschillend materialen en structuren getest. Alleen de KLIMA Pro stof hebben al meer dan 20 jaar onveranderd gelaten, omdat het nog steeds onze eerste keuze is op het gebied van functie en welzijn.

KLIMA Pro in een nieuw ontwerp

We hebben geen producten gevonden, die aan deze zoekcriteria voldoen.

Artikel: {{ product.sku }}
{{ product.activeSimpleProduct.price.final.value }} {{ product.activeSimpleProduct.price.regular.value }}