Admont T-Shirt
SKU
6208

Dit T-shirt met korte rits combineert licht gewicht en ademend vermogen. Dankzij de sneldrogende eigenschappen en zijn geur remmende werking , geldt dit shirt als een van de lievelingen onder de multi sport.
€ 85
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit sportshirt is een sterke multi sporter bij uitstek.

Maximale veelzijdigheid en aangename ventilatie

Dit T-shirt in een driekleurig ontwerp combineert lichtheid en een maximaal ademende werking in een speciaal ontwikkelde weefselconstructie. De holle vezel aan de buitenzijde geeft het T-shirt zijn sneldrogende eigenschap, terwijl de ingewerkte zilverionen aan de binnenzijde de vorming van bacteriën en onaangename geuren verhinderen. Het zachte en elastische functionele materiaal zorgt voor een aangenaam draaggevoel op de huid. De korte ritssluiting ter hoogte van de borst ondersteunt het klimaatbeheer: door simpelweg te openen, kan overtollige lichaamswarmte nog sneller ontsnappen. Voor een aanvullende bescherming in de wind zorgt een opstaande kraag. Afhankelijk van de temperatuur kan het AERO Admont T-shirt als een basislaag, mid layer of shell layer voor zowel multisportieve sessies als wedstrijden het hele jaar door gedragen worden.

Kenmerken

  • opstaande kraag als windbescherming
  • korte ritssluiting ter hoogte van de borst
  • nauwsluitende pasvorm
  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport
  • regular fit

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

400ml

Weight

130g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie