Uniforme uitstraling

Sportkleding voor groepen, bedrijven & clubs

Of het nu gaat om een bedrijfsloop, een sportclub of een evenement - niets demonstreert de teamcohesie beter dan een uniforme uitstraling. Met onze eigen drukkerij en vele verschillende zeer functionele artikelen kunnen wij een verscheidenheid aan individuele oplossingen bieden.

Langdurige en duurzame relaties zijn voor ons bijzonder belangrijk - niet alleen met onze partners, maar ook met bedrijven of verenigingen. In de loop der jaren hebben we zoveel relaties kunnen opbouwen die ons na aan het hart liggen - en elk jaar komen er nieuwe bij. Ons systeem van directe verkoop biedt hiervoor de beste voorwaarden, omdat het ons niet alleen in staat stelt competent advies te geven, maar ook eerlijke aanbiedingen en speciale voorwaarden alsmede exclusieve individuele oplossingen garandeert. Afgestemd op de behoeften van uw werknemers of leden stellen wij graag een individueel aanbod voor u samen op basis van de volgende onderdelen.

Wij bieden u als bedrijf of club de mogelijkheid om gedurende een bepaalde periode onze gehele collectie met 15% korting aan te schaffen.*

Dit is hoe de promotie werkt:

  • U regelt de promotieperiode voor uw club of bedrijf met een van onze vertegenwoordigers. De duur van de Skinfit promotie is meestal 7 dagen. U kunt twee promoties per jaar regelen.
  • Zodra de periode is overeengekomen, stellen wij een document op dat u exclusief aan uw leden of personeel ter beschikking kunt stellen.
  • Tijdens uw actieperiode kunt u op vertoon van het document voor -15% winkelen bij de overeengekomen Skinfit winkel (dit kunnen één of meerdere winkels zijn).* Ook verstrekken wij u graag webcodes waarmee u vervolgens tegen de gereduceerde prijs bij onze webwinkel kunt winkelen.

*Meerdere kortingen en promoties kunnen niet worden gecombineerd. Dit betekent dat de actie niet geldig is op reeds afgeprijsde artikelen of andere promoties.

Maak een exclusieve selectie van producten voor uw personeel of leden en profiteer van 25% korting* op uw uniforme teamkleding.

Zo werkt de overeenkomst:

  • Samen met een van onze vertegenwoordigers kiest u maximaal 8 producten in één kleur die uw teamkleding vertegenwoordigen.
  • Uw personeel of leden kunnen deze selectie van producten kopen tegen -25%.* U bepaalt de duur en de termijnen van de bestellingen samen met onze vertegenwoordiger. Omdat de levensduur van onze producten voor ons bijzonder belangrijk is, hebben veel producten een plaats in de collectie voor meerdere seizoenen. Dit betekent dat u niet elk jaar nieuwe teamkleding hoeft te kiezen, maar gewoon uw overeenkomst kunt verlengen met dezelfde producten in de volgende jaren.
  • Een voorwaarde voor deze overeenkomst is een uniforme bedrukking of borduring met het logo van uw bedrijf of club.** In de regel worden de drukkosten hiervoor gedragen door het bedrijf of de club. Naast de drukkosten betalen veel bedrijven en clubs ook een bepaald deel van de producten zelf om hun werknemers of leden nog lagere prijzen voor de uniforme teamkleding te kunnen bieden. U bent van harte welkom om al deze details individueel met onze verkoopmedewerkers te regelen.
  • De bestelling en levering van teamkleding kan alleen worden uitgevoerd door het bedrijf of de club en niet door individuele leden of werknemers - dit betekent dat er slechts één facturatie- en leveringsadres is.

*Meerdere kortingen en promoties kunnen niet worden gecombineerd. Dit betekent dat de deal niet geldig is op reeds afgeprijsde artikelen of andere promoties.
**Bedrukte of geborduurde artikelen worden niet geruild.

Individuele producten

Grote bestelling

Als ten minste vijf personen hun krachten bundelen en hun bestelling naar één afleveradres laten sturen, geven wij 10% korting op de hele bestelling. Als de totale orderwaarde meer dan € 1.000 bedraagt, verlenen wij een korting van 15%.

Om te profiteren van groeps- en verzamelbestellingen kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Skinfit-partner of een e-mail sturen naar [email protected].

U wilt een geheel eigen uitstraling voor uw bedrijf of uw club, bestaande uit zeer functionele sportkleding in de door u gewenste kleur of in een speciaal ontwerp? Daar hebben we de Vario-artikelen voor ontwikkeld. Meer informatie vindt u op onze VARIO-pagina.

Wilt u uw leden of personeel ook interessante voordelen bieden of uniforme kleding ter beschikking stellen?
Stuur ons dan uw vrijblijvende aanvraag!

Nu aanvragen!

Ik accepteer het privacybeleid.

Tevreden klanten zijn onze bevestiging

firmen-vereine-beispiel-skinfit
firmen-vereine-beispiel-shirt-skinfit
oebb-logo-skinfit
sparkasse-feldkirch-logo-skinfit
rhomberg-logo-skinfit
gebrueder-weiss-logo-skinfit
mevo-logo-skinfit
martin-flugrettung-logo-skinfit
kaise-logo-skinfit
trans-gourmet-logo-skinfit
flatz-gmbh-logo-skinfit
liebherr-werksportgemeinschaft-nenzing-logo-skinfit
raiffeisenlandesbank-vorarlberg-logo-skinfit
untha-shredding-logo-skinfit