Advies

Hoe kunnen we u helpen?

Chat

MA – VR, 8.00 – 12.00 uur, 13.00 – 17.00 uur

AFSPRAAK VOOR TELEFONISCH ADVIES

Maak gewoon een afspraak voor een persoonlijk consult.

+43 5523 52425

MA – VR, 8.00 – 12.00 uur, 13.00 – 17.00 uur

FAQ

Alles over de bestelling, levering, betaling, omruiling

E-MAIL

We antwoorden binnen 24 uur.

FILIALEN

Zoek een filiaal bij u in de buurt.

Vraag het onze experts en ontvang uw individueel perfect passende outfit!

unternehmen_portrait_britta_berger_skinfit
Britta Berger

Trail

[email protected]

unternehmen_portrait_ralph_staudacher_skinfit
Ralph Staudach

Mountainbike & hardlopen

[email protected]

unternehmen_portrait_kathrin_gesell_skinfit
Kathrin Gesell

Triatlon, racefiets & langlaufen

[email protected]

unternehmen_portrait_benjamin_pliessnig_skinfit
Benjamin Pließnig

Bergsporten & Skitochten

[email protected]

FAQ

U kunt uw bestelling plaatsen in onze online shop, per e-mail op [email protected] of per telefoon op +43 5523 52425 (Maandag - Vrijdag - Freitag 8-12 uur en 13-17 uur).

Het is niet mogelijk een bestelling te plaatsen in onze online shop zonder een kredietkaart of PayPal account. In plaats daarvan kunt u bestellen door onze klantenservice te bellen op +43 5523 52425 (maandag - vrijdag van 8.00-12.00 uur en 13.00-5.00 uur) of door een e-mail te sturen naar [email protected]. U kunt ook contact opnemen met uw Skinfit Shop Partner.

Zolang het gewenste product nog niet is verzonden, kunt u contact met ons opnemen per e-mail op [email protected] of per telefoon op +43 5523 52425.

Ja, zolang uw bestelling nog niet is verzonden.

Volgens de AV geldt een herroepingsrecht 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met een volgnummer. Controleer eventueel uw spamfolder.

Gelieve te begrijpen dat de prijzen kunnen veranderen. Als de prijs tussen uw bestelling en de levering van uw bestelling stijgt of daalt, blijft de prijs op de datum van aankoop gelden. Wij kunnen het verschil niet achteraf terugbetalen.

Dit kan verschillende oorzaken hebben. Neem contact op met onze klantenservice per e-mail op  [email protected] of per telefoon (maandag - vrijdag 8.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur) op +43 5523 52425.

Uitverkochte producten worden niet getoond in onze online shop. U kunt het gewenste product aanvragen per e-mail op [email protected] of telefonisch (maandag - vrijdag 8-12 en 13-17) op +43 5523 52425.

Voor informatie over het product waarin u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail op [email protected] of per telefoon (maandag - vrijdag 8-12 en 13-17) op +43 5523 52425.

Ja, u kunt bij uw bestelling verschillende adressen opgeven. U kunt deze opslaan in uw gebruikersaccount.

Log in op uw gebruikersaccount en selecteer "Mijn adressen". Klik op "Adres bewerken" om uw hoofdadres te wijzigen. Dit is hetzelfde als uw leverings- en factuuradres. Je kunt het altijd veranderen. Toekomstige bestellingen, facturen en catalogi worden dan naar het bijgewerkte hoofdadres gestuurd. U kunt ook een alternatief afleveradres aanmaken. Klik op "+ Nieuw adres". Als u al een alternatief afleveradres hebt aangemaakt, kunt u dit bijwerken en aanpassen onder "Adres bewerken".

Ja, je hebt de volgende leveringsopties:

 1. Je Skinfit voucher wordt direct per e-mail naar je toegestuurd. Controleer eventueel uw spamfolder.
 2. Uw Skinfit voucher wordt u per post toegestuurd.

In onze winkelwagen is er onder het totaalbedrag een veld waar u de kortingscode kunt invoeren. Gebruik geen spaties en let op hoofdletters en kleine letters.

Bekijk onze maattabel om de juiste maat voor u te vinden. Als u nog steeds niet zeker bent, neem dan contact op met onze klantenservice op [email protected] of per telefoon (maandag - vrijdag 8.00-12.00 - 13.00-17.00) op  +43 5523 52425.

Je bestelling wordt geleverd op het adres dat je in de online shop hebt opgegeven binnen Oostenrijk. Vul als factuuradres uw hoofdverblijfplaats in.

 • verzendkosten:
  • afhalen in de shop: kosteloos
  • standaard EUR 12
  • express op anvraag
 • bij een bestelwaarde vanaf EUR 150,– vervallen de verzendkosten (standaard)
 • omruilen binnen de 14 dagen na het bekomen van de kleding is mogelijk
 • retourzendingen voor rekening klant
 • bestellingen per e-mail, telefoon of shop

Met onze Click and Collect aanbieding kun je je bestelling bij een Skinfit winkel naar keuze laten bezorgen en daar gratis afhalen. Selecteer gewoon de Skinfit winkel van je voorkeur als afleveradres. Vind hier uw plaatselijke Skinfit shop.

De levering van uw bestelling kan 2-6 werkdagen duren.

Om verschillende redenen kan een bestelling worden gesplitst. Als dit het geval is, informeren wij u per e-mail. Alleen de producten die u hebt ontvangen staan vermeld op de factuur die in het pakket is bijgesloten. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail [email protected] of telefonisch (maandag - vrijdag 8-12 en 13-17) op +43 5523 52425.

Wij bieden betaling per creditcard (Visa en Mastercard) en PayPal.

In de online shop gekochte producten kunnen tot 14 dagen na ontvangst worden geruild, mits de producten ongebruikt en ongewassen zijn en het etiket niet is verwijderd.

 1. Vul het retourformulier volledig in.
 2. Plaats het ongebruikte Skinfit-product in de verzenddoos en bevestig het retourlabel erop.
 3. Adresseer het pakket naar het volgende adres:

  BVBA SKINFITAREA
  Heibergstraat 38 a

  2222 Itegem I Belgium
 4. Frankeer uw terugkeer op het postkantoor. Skinfit betaalt de retourzending niet. Ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

 

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, zullen wij uw ruilorder invoeren en verzenden. Het eventuele verschil wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket gefactureerd of terugbetaald. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail op  [email protected] of per telefoon op +43 5523 52425.

In de online shop gekochte producten kunnen tot 14 dagen na ontvangst worden geruild, mits de producten ongebruikt en ongewassen zijn en het etiket niet is verwijderd.

 1. Vind een Skinfit shop bij jou in de buurt.
 2. Plaats het ongebruikte Skinfit-product in de verzenddoos. De doos is ter bescherming en hoeft niet te worden dichtgeplakt bij terugzending naar de Skinfit shop.
 3. Ruil je product om bij je plaatselijke Skinfit winkel tijdens openingstijden.

In de online shop gekochte producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen worden teruggestuurd, mits de producten ongebruikt en ongewassen zijn en het etiket niet is losgekomen. De aankoopprijs wordt terugbetaald bij ontvangst van de producten.

Producten gekocht in de online shop kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, mits de producten ongebruikt en ongewassen zijn en het etiket niet verwijderd is. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket terugbetaald. U kunt uw producten retourneren of terugbrengen naar uw Skinfit shop.

 1. Vul het retourformulier volledig in.
 2. Plaats het ongebruikte Skinfit-product in de verzenddoos en bevestig het retourlabel erop.
 3. Adresseer het pakket naar het volgende adres:

  BVBA SKINFITAREA
  Heibergstraat 38 a
  2222 Itegem I Belgium

 4. Frankeer uw terugkeer op het postkantoor. Skinfit betaalt de retourzending niet. Ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

 

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail op [email protected] of per telefoon op +43 5523 52425.

De retourzending moet contant betaald worden op het postkantoor en wordt door Skinfit niet geaccepteerd. Goederen die collectief worden geretourneerd worden door Skinfit niet geaccepteerd.

Een product zonder originele verpakking kan binnen 14 dagen na de datum van afgifte van de factuur worden teruggestuurd als het etiket niet is losgemaakt. Het product mag niet gedragen of gewassen zijn. Het is uw verantwoordelijkheid om het product op een veilige manier te retourneren. Bij ontvangst van uw retourzending wordt het product dat niet in de originele verpakking zit, gecontroleerd op gebruikssporen. Een terugkeer kan niet worden gegarandeerd.

Producten gekocht in de online shop kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, mits de producten ongebruikt en ongewassen zijn en het etiket niet verwijderd is. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket terugbetaald. U kunt uw producten retourneren of terugbrengen naar uw Skinfit winkel.

 1. Vind een Skinfit shop bij jou in de buurt.
 2. Plaats het ongebruikte Skinfit-product in de verzenddoos. De doos is ter bescherming en hoeft niet te worden dichtgeplakt bij terugzending naar de Skinfit shop.
 3. Breng uw product tijdens de openingstijden terug naar uw Skinfit Shop.

 

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail op [email protected] of per telefoon op +43 5523 52425.

De wettelijke garantie van 2 jaar geldt voor materiaal- en fabricagefouten die niet door invloeden van buitenaf zijn veroorzaakt. Uitgesloten is schade veroorzaakt door een val of onjuiste verzorging. Skinfit geeft geen garantie op producten die van derden zijn gekocht.

Momenteel is onze aanpassingsdienst alleen beschikbaar in onze Skinfit shops.

Informeer u onder bijzondere omstandigheden.

Een overzicht van de maten van onze kledingstukken vindt u in de maattabel.