Klanten Service

Reparatie en aanpassing

De broek zou perfect passen als hij 4 cm korter was? Je shirt heeft de strijd tegen de doornstruik verloren? Geen enkel probleem! Onze eigen reparatie- en aanpassingsdienst kent alle methoden en trucs om elk item te veranderen of te repareren, zodat u er altijd op uw best uitziet.

Reparatiedienst

Verleng de levensduur van uw kleding - repareer het in plaats van het weg te gooien!

Ons kledingsysteem staat onder meer voor duurzaamheid en veelzijdigheid. Het is ontworpen voor gebruik het hele jaar door en multisport gebruik, waar het wordt blootgesteld aan verschillende slijtage factoren. Vele wasbeurten, regelmatige trainingen, wedstrijden, tochten, weer en wind of zelfs een valpartij zullen uw functionele kleding op de proef stellen. Bovendien kunnen zich, ondanks de meest zorgvuldige fabricage en talrijke kwaliteitscontroles, kleine gebreken voordoen in het materiaal of bij de verwerking. Helaas hebben wij daar geen invloed op, maar wij zullen u uiteraard een reparatie of, in het ergste geval, een vervanging aanbieden. Onze eigen reparateurs weten precies hoe een product in elkaar zit en hoe het het beste verwerkt kan worden zodat het weer zo goed als nieuw is.

 • Over het algemeen is het antwoord hier: Alles. Stuur ons uw reparatieverzoek inclusief foto's per e-mail, zodat wij kunnen nagaan of en hoe uw product door ons gerepareerd kan worden.
 • Dat hangt ervan af. Als uw artikel een fabricage- of materiaalfout vertoont, dekken wij de reparatiekosten binnen 2 jaar na aankoop. Na deze periode kunnen verschillende kosten van toepassing zijn, afhankelijk van het defect. Als uw product moet worden gerepareerd als gevolg van een externe impact (val, enz.), kunnen wij u een offerte voor de reparatie geven, afhankelijk van de kosten.
 • Wij streven ernaar zoveel mogelijk te repareren om de levensduur van uw product zo lang mogelijk te houden. In sommige gevallen moeten we echter afwegen of het echt de moeite waard is om onze eigen kleermakers te lang aan zwaar beschadigde artikelen te laten werken. Voor sommige producten kunnen wij daarom geen tweede kans geven en geen reparatie aanbieden.
 • U bent niet alleen sportief, maar ook getalenteerd en wilt uw product zelf weer op de been helpen? Als dit technisch mogelijk is, sturen wij u op verzoek graag het gewenste onderdeel toe.
 1. Vul het servicebewijs hier volledig in.
 2. Was het product volgens onze onderhoudsaanbevelingen en doe het, volledig droog, in een verzenddoos samen met het servicebewijs.
 3. Stuur het pakket naar het volgende adres: BVBA SKINFITAREA, Heibergstraat 38 a, 2222 Itegem, Belgium
 • Skinfit dekt niet de kosten van verzending of verzekering tegen schade en verlies tijdens het transport. Wij raden u aan een pakketdienst te gebruiken met trackinginformatie, verzekering en bewijs van aflevering.
 • Voor de reparatie van producten ouder dan twee jaar en producten die door externe oorzaken zijn beschadigd, ontvangt u per e-mail of telefoon een prijsopgave.
 • We willen niet dat je te lang zonder je Skinfit product buiten avontuur moet, dus reparaties worden binnen 10 werkdagen na ontvangst uitgevoerd.
 • Indien het gebrek aan het product te groot is, behouden wij ons het recht voor om van reparatie af te zien.
services-dienstleistungen-naeherei-skinfit

Aanpassing service

Laat het passen - want je zult alleen dragen wat je lang mooi vindt!

Alleen als je Skinfit-product perfect past en je je er 100% comfortabel in voelt, kun je je persoonlijke beste tijden najagen. En omdat iedere sporter anders is, ieder lichaam anders is en ieder mens andere voorkeuren heeft, bieden wij diverse aanpassingen aan onze producten om iedere individuele klant een Skinfit product te kunnen bieden dat perfect bij hem past.

 • De wijzigingen hebben voornamelijk betrekking op de broek- en mouwlengte. Heeft u andere wijzigingsverzoeken, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen de mogelijkheid voor u nagaan.

  Houd er echter rekening mee dat sommige onderdelen vanwege hun constructie moeilijk of onmogelijk te veranderen zijn zonder hun functie aan te tasten.
 • Bijna niemand gaat tegenwoordig nog naar een kleermaker. En dat is jammer! Want dit ambacht wordt steeds meer vergeten en de prestaties van onze lokale kleermakers worden steeds minder gewaardeerd.

  We zijn er trots op dat we in Oostenrijk nog steeds een naaiatelier hebben. Maar lokaal vakmanschap heeft ook zijn prijs. Daarom moeten wij u voor elke wijziging kosten in rekening brengen om deze dienst te kunnen blijven aanbieden.

  Onze klantenservice maakt graag een offerte voor uw gewenste verandering.

Of het nu gaat om een defecte rits, een gescheurde naad, te korte broekspijpen of te lange mouwen - stuur ons gerust uw individuele reparatie- of aanpassingsverzoek