Almein Dames Skort
SKU
6077

Sportrok dames

Deze rok combineert sportieve functie met alledaagse stijl. Dankzij een bijzonder zachte en comfortabele binnenbroek en een stijlvolle overrok is hij even geschikt voor sportieve activiteiten als voor vrije tijd en in het dagelijkse leven.
€ 150
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze rok slaat een goed figuur bij sport en dagelijks gebruik.

Sportieve functie en een alledaagse look

De Almein rok is ontwikkeld voor sportsters die hun passie voor sport graag combineren met hun dagelijks leven en vrije tijd. Door de geavanceerde constructie kan de rok worden gebruikt voor verschillende sporten, terwijl de look net zo geschikt is voor dagelijks gebruik in de zomer. De bijzonder zachte en sneldrogende binnenbroek volgt elke beweging dankzij de extra elastische eigenschappen. Het is verbonden met de losse overrok via een zachte maar compacte tailleband. Twee nonchalant geplaatste paspelzakken voor en een verborgen paspelzak aan de buitenkant van het bovenbeen bieden voldoende ruimte voor alles wat je graag bij je draagt. De rok is een absolute must-have voor iedereen die sport en het dagelijks leven wil combineren en altijd klaar is voor een nieuw avontuur.

Kenmerken

  • overrok van zacht en elastisch functioneel materiaal
  • innenbroek van zacht en sneldrogend functioneel materiaal
  • 2 voorzakken
  • 1 verborgen binnenzak op de buitendij
  • zachte, compacte tailleband
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

350ml

Weight

145g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie