Bimbi Montjola Shirt
SKU
2005

long sleeve shirt voor kinderen

Dit shirt voor kinderen glanst met hoog ademend vermogen en optimaal microklimaat tussen de huid en wind stoppende functionele stof. Door het openen van de korte rits aan de voorkant kan overtollige hitte snel ontsnappen.
€ 75
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit shirt voor kinderen glanst met optimaal microklimaat.

Midlayer voor de kleintjes

Dit tweekleurige Bimbi shirt overtuigt met de hoogst ademend vermogen en met een optimaal microklimaat tussen de huid en het windafstotende functionele weefsel. Door het simpelweg openen van de korte ritssluiting aan de voorkant kan overtollige lichaamswarmte snel ontsnappen. Voor een aangename bescherming in de wind zorgt een opstaande kraag. De strakke pasvorm, gecombineerd met het zachte en elastische functionele materiaal, biedt maximaal comfort. Het multisportief draagbare AERO Bimbi shirt kan over de KLIMA Pro onderkleding gedragen worden en veelzijdig met extra lagen gecombineerd worden.

Kenmerken

  • opstaande kraag als windbescherming
  • korte ritssluiting op de borst
  • nauwaansluitende pasvorm
  • zacht en elastisch, functioneel materiaal
  • sneldrogend

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

300ml

Weight

90g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie