Lente-zomer nieuwigheden 2024

Passie ontmoet compromisloze prestaties in onze lente/zomer collectie 2024. Elk product weerspiegelt de passie en toewijding waarmee het is ontworpen, ontwikkeld en uitgebreid getest. Met onze nieuwe producten willen we jullie allemaal inspireren om je passie ten volle te beleven, je grenzen te verleggen en alles te geven om je doelen te bereiken.

21 maart 2024
fruehjahr_sommer_kollektion_bianca_somavilla_graveln_skinfit

Fietsen in al zijn facetten

Fietsen, trappen, ...  - hoe je het ook noemt, fietsen is meer dan een sport - het is een manier van leven. De vrijheid van het vliegen over paden, de uitdaging van het vechten tegen de wind of de voldoening van het beheersen van een steile klim. Elke discipline heeft zijn eigen aantrekkingskracht - mountainbikers zoeken avontuur in de ruige natuur, gravelbikers ontdekken grenzeloze vlakten en racefietsers zoeken snelheid en efficiëntie op het asfalt.

fruehjahr_sommer_kollektion_gravelbike_gardasee_somavilla_skinfit
fruehjahr_sommer_kollektion_gravelbike_gardasee_somavilla_stoll_skinfit
fruehjahr_sommer_kollektion_gravel_bike_gardasee_ponale_skinfit

Ondanks alle verschillen is het dezelfde passie die mountainbikers, gravelbikers en racefietsers drijft: De liefde voor beweging, het ontdekken van nieuwe paden en het overschrijden van persoonlijke grenzen. In elke pedaalslag schuilt de belofte van avontuur en zelfontdekking - een onbeschrijfelijke fascinatie die het hart van alle fietsliefhebbers sneller doet kloppen.

fruehjahr_sommer_kollektion_mtb_punta_larici_gardasee_skinfit
fruehjahr_sommer_kollektion_mtb_punta_larici_jannik_stoll_gardasee_skinfit
fruehjahr_sommer_kollektion_mtb_bianca_somavilla_gardasee_larici_skinfit
fruehjahr_sommer_kollektion_mtb_julian_buchbauer_gardasee_skinfit

Ga jij de uitdaging aan?

Voor gepassioneerde racefietsers zijn er bestemmingen die niet alleen uitdagingen zijn, maar ook mijlpalen in elke fietscarrière. We hebben 10 legendarische racefietsroutes voor je samengesteld die meer zijn dan gewone routes - ze staan symbool voor de passie voor racefietsen.

radtrikot_damen_lila_rennrad_kollektion_heidi_schwartz_skinfit
silvretta_hochalpenstrasse_rannio_radtrikot_meier_schwartz_skinfit
rennradstrecken_fruehjahr_sommer_kollektion_silvretta_skinfit

Ben je klaar voor nieuwe topprestaties?

Dit seizoen herlanceren we het ultieme triatlon wedstrijdwapen. Het Streamliner Bullet Tri Suit zet nieuwe standaarden en zorgt voor compromisloze prestaties op de middellange en lange afstand. Ontdek het verfijnde wedstrijdpak van de Ironman 70.3 wereldkampioen van vorig jaar Rico Bogen nu in een nieuw design!

streamliner_bullet_tri_suit_triathlon_anzug_weltmeister_rico_bogen_ironman_skinfit

Welke avonturen ben jij van plan dit seizoen?

Deel ze met ons, link ons naar @skinfit_international en laat ons zien hoe jij je persoonlijke uitdagingen aangaat onder #skinfitsports!

fruehjahr_sommer_kollektion_hannes_loew_trailrunning_salfeins_skinfit
salfeins_tirol_trailrunning_fruehjahr_sommer_kollektion_vicrtoria_feineler_skinfit
salfeins_tirol_trailrunning_fruehjahr_sommer_kollektion_skinfit
nina_alba_battisti_bergsteigen_trailrunning_skinfit

Hoe train je uithoudingsvermogen als bedrijf?

Door verantwoordelijkheid! Onze collectie is meer dan een reeks kledingstukken. Het is een voortdurende beweging naar een bewuste benadering van ons milieu - zonder in te leveren op prestaties. Omdat we begrijpen dat echte duurzaamheid meer is dan een leuk klinkende trend - het is een verplichting.

fruehjahr_sommer_kollektion_neuheiten_crew_vicky_feineler_edith_pirchner_skinfit

Maak je klaar voor jouw perfecte zomer!

Welke avonturen je deze zomer ook te wachten staan, met de lente-zomercollectie 2024 ben je op alles voorbereid. Ontdek de nieuwe items en haal het beste uit jezelf dit seizoen!

fruehjahr_sommer_kollektion_santa_barbara_pose_yoga_skinfit
fruehjahr_sommer_kollektion_santa_barbara_crop_top_skinfit
fruehjahr_sommer_kollektion_santa_barbara_pose_standing_yoga_skinfit
fruehjahr_sommer_kollektion_santa_barbara_kleid_surf_skinfit

Wil je nog meer?

Neem dan eens een kijkje bij onze gloednieuwe benefits club! Als lid profiteer je van een groot aantal voordelen die het makkelijker maken om het maximale uit je sport te halen. Geniet van cashback op je aankopen, exclusieve toegang tot nieuwe producten, crashvervangers en de mogelijkheid om te downsizen, kortingen, promoties en nog veel meer!