Streamliner Bullet Tri Suit

De nieuwste versie van het legendarische Streamliner Bullet Tri Suit herdefinieert opnieuw het summum van triatlonprestaties. Met precieze aanpassingen aan de snit en een fris, dynamisch ontwerp zet dit pak nieuwe standaarden op de lange afstand - zonder enig compromis. Het nieuwe Streamliner Bullet Tri Suit is het resultaat van onze niet aflatende zoektocht naar perfectie, gecombineerd met waardevolle feedback van atleten van wereldklasse.

4 april 2024
neu_aufgelegt_verbessert_streamliner_bullet_tri_suit_ironman_skinfit

Verfijnde prestaties in elke vezel

Dit seizoen hebben we het Streamliner Bullet Tri Suit opnieuw gelanceerd en opnieuw gedefinieerd wat ambitieuze atleten van hun uitrusting mogen verwachten: een meesterwerk van prestaties dat streeft naar perfectie in elke vezel. Van de precieze afstemming van de snit tot het nieuwe ontwerp, het Streamliner Bullet Tri Suit is het resultaat van onvermoeibaar ontwikkelingswerk en directe feedback van triatlonprofessionals. Het biedt een ongeëvenaarde combinatie van aerodynamische efficiëntie en uitzonderlijke lichtheid en wordt niet voor niets beschouwd als een van de snelste triatlonpakken ter wereld. Ontdek waarom het Streamliner Bullet Tri Suit meer is dan alleen een triatlonpak en je op betrouwbare wijze tot het uiterste (en verder) brengt in wedstrijden.

Innovatie die je kunt voelen

De verdere ontwikkeling van onze materialen en de verfijnde aanpassingen van de snit zorgen voor een nog betere aerodynamica en minder vochtabsorptie, waardoor het pak uitzonderlijk licht is - zowel in het water als op het land. Door het gebruik van speciale functionele stoffen die als een tweede huid om het lichaam zitten, biedt het Streamliner Bullet Tri Suit een ongeëvenaarde combinatie van comfort en compromisloze prestaties. De geoptimaliseerde pasvorm en strategisch geplaatste honingraatstructuren verbeteren de luchtstroom en bevorderen effectieve koeling terwijl het lichaam op volle snelheid rent.

Het nieuwe Streamliner Bullet Tri Suit - een symbiose van traditie en innovatie, ontworpen voor topprestaties en persoonlijke beste tijden!

 

Details die het verschil maken

Het opnieuw gelanceerde Streamliner Bullet Tri Suit wordt gekenmerkt door een aantal goed doordachte eigenschappen die zijn afgestemd op de behoeften van topatleten. Deze omvatten een verbeterde ergonomische pasvorm die zorgt voor minder rimpels in de aeropositie, evenals onze befaamde Freecut afwerking voor een naadloze overgang naar de huid. De platte en flexibele ritssluiting bevordert ook de bewegingsvrijheid. Een innovatieve ijszak in de nek, aangevuld met twee geïntegreerde ijszakken in het lendengebied, zorgt voor effectieve koeling van het lichaam, terwijl de verborgen zak op de rug en het dunne, antibacteriële inzetstuk op het wiel de functionaliteit verder verhogen.

bullet_tri_suit_detailansicht_wabenstruktur_skinfit

Het geraffineerde en voortdurend verfijnde materiaalconcept garandeert een optimale balans tussen ademend vermogen, comfort, aerodynamica en ondersteuning.

bullet_tri_suit_detailansicht_wasserabweisend_skinfit

Waterafstotende eigenschappen verminderen de waterweerstand bij het zwemmen zonder wetsuit en zorgen ook voor snel drogen na het zwemmen.

bullet_tri_suit_detailansicht_mikroperforiert_skinfit

Het ultralichte en extreem elastische materiaal aan de voorkant, voorzien van microperforaties voor een uitstekend ademend vermogen, zorgt voor een optimale temperatuurregeling.

bullet_tri_suit_detailansicht_reissverschluss_skinfit

De platte elastische ritssluiting met ruime onderlap maakt flexibele aanpassing van de ventilatie mogelijk en voorkomt huidirritatie, wat cruciaal is voor langdurig comfort over lange afstanden.

bullet_tri_suit_detailansicht_skinfit_skinfit

Het speciale honingraatvormige en strategisch geplaatste functionele materiaal zorgt voor een verbeterde aerodynamica en minimaliseert de luchtweerstand, wat resulteert in efficiëntere prestaties en energiebesparingen.

bullet_tri_suit_detailansicht_freecut_beinenden_skinfit

Freecut been- en armmanchetten bieden een naadloze en wrijvingsvrije pasvorm die huidirritatie voorkomt en het comfort en de aerodynamische efficiëntie tijdens wedstrijden verbetert.

bullet_tri_suit_detailansicht_nacken_eistasche_skinfit

De ijszak in de nek is precies geplaatst op het belangrijkste punt voor thermoregulatie van het lichaam en helpt om de lichaamstemperatuur effectief te verlagen en zo de prestaties in de hitte te verhogen.

bullet_tri_suit_detailansicht_eistasche_lenden_skinfit

Dankzij twee ijszakken in het lendengedeelte aan de voorkant kun je je lichaamstemperatuur effectief reguleren.

bullet_tri_suit_detailansicht_einsatz_rad_skinfit

De dunne antibacteriële wielinzet zorgt voor het nodige comfort op de fiets zonder in de weg te zitten bij het zwemmen of hardlopen.

bullet_tri_suit_detailansicht_tasche_skinfit

In de verborgen en gemakkelijk toegankelijke zak op de onderrug heb je altijd essentiële levensmiddelen of andere belangrijke items bij de hand.

bullet_schwimmen_tri_Suit_skinfit

Getest door de besten - gemaakt voor iedereen

De nieuwste generatie van het Streamliner Bullet Tri Suit combineert de ervaring en expertise van onze professionele atleten met de wensen en eisen van elke ambitieuze triatleet. Dit model is getest onder de zwaarste omstandigheden - in wedstrijden, in de windtunnel en in directe samenspraak met atleten die weten wat het betekent om hun grenzen te verleggen.

Professionals die zweren bij de Bullet:

rico-bogen-athlet-skinfit

Rico Bogen

Ironman 70.3 Wereldkampioen 2023

bullet_neu_pieter_heemeryck

Pieter Heemeryck

Ironman 70.3 Europees Kampioen & Ironman Vice Europees Kampioen 2023

athleten-profi-triathlon-rasmus-svenningsson-skinfit

Rasmus Svenningsson

Ironman Lake Placid 2021 winnaar & diverse Ironman podiumplaatsen

jesse-hindrichs-athlet-skinfit

Jesse Hinrichs

Top 10 klasseringen Ironman 70.3 & Half Challenge

per-van-vlercken-athlet-skinfit

Per Van Vlerken

Halve Challenge winnaar & 8u lange afstandsfinisher

bullet_neu_laura_jansen

Laura Jansen

Skinfit Racing Tri Team | Ironman Wereldkampioenschap Hawaii Top 20 finisher 2023

bullet_neu_david_breinlinger

David Breinlinger

Skinfit Racing Tri Team | Top 10 klasseringen Half Challenge

bullet_neu_magnus_maenner

Magnus Männer

Skinfit Racing Tri Team | Top 10 klasseringen Ironman 70.3 & Half Challenge

PHILIP_PERTL

Philip Pertl

Skinfit Racing Tri Team | B-ploeg Oostenrijks nationaal team

JANNIK_STOLL

Jannik Stoll

Skinfit Racing Tri Team | Nationaal kampioen en winnaar van de Triatlon van Bregenz

MATHIAS_STEINWANDTER-2

Matthias Steinwandter

Skinfit Racing Tri Team | Junior Europees kampioen en ETU Cup winnaar, top 10 finish bij Ironman 70.3 Andorra 2023

LENA_BERLINGER

Lena Berlinger

Skinfit Racing Tri Team | Challenge winnaar, Duits kampioen middellange afstand en Inferno Triathlon winnaar

no_image

Gabriele Obmann

Skinfit Racing Tri Team | Nationaal kampioen middellange en lange afstand Oostenrijk, 2e plaats Ironman Oostenrijk 2023

no_image

Daniela Kleiser

Skinfit Racing Tri Team | 2e plaats Ironman 70.3 Zell am See & 2e plaats Challenge St. Pölten 2023

bullet_am_rad_tri_Suit_skinfit

Maak je wedstrijdset compleet!

Wil je niets aan het toeval overlaten? Als je iets doet, doe je het goed? Kijk dan eens naar de extra Aero Calf and Arm Sleeves! Deze zijn ontwikkeld om je aerodynamica te verbeteren en je wedstrijdtenue compleet te maken. Uit talloze tests in de windtunnel weten we dat bepaalde functionele stoffen minder luchtweerstand genereren dan blote huid en - wanneer ze op de juiste plaatsen worden gebruikt - meetbare tijdwinst opleveren.