Calanda Jacket
SKU
2004

Lang sportshirt

Universeel genie. Deze jas maakt indruk met een uitstekend ademende werking in combinatie met een aangename warmteopslag. Het functionele materiaal met gestructureerde fleece-binnenkant voert vocht snel naar buiten en zorgt tegelijkertijd voor comfortabele isolatie. De AERO Calanda Jas kan het hele jaar door worden gebruikt voor multisporten.
€ 200
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit shirt biedt een hoog ademend vermogen en aangename warmte.

Speciale structuur voor hoog ademend vermogen en isolatie

Het AERO Mathon shirt overtuigt door zijn hoge thermische prestaties en maximaal ademend vermogen. De speciale stofstructuur heeft een raster aan de binnenkant, waardoor de functionele stof er slechts op enkele plekken direct op de huid ligt. De hoge luchtinsluiting resulteert in een aangename thermische isolatie. Tijdens intensieve sessies worden overtollige warmte en vocht snel via de structuur naar buiten afgevoerd. Extra ventilatie kan worden gecreëerd door eenvoudig de rits in de borststreek te openen. Een opstaande kraag biedt aangename bescherming bij wind. Afhankelijk van de temperatuur en de intensiteit kan het multisport shirt ideaal worden gecombineerd met andere kledinglagen.

Kenmerken

  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport
  • speciale structuur aan de binnenkant
  • opstaande kraag als windbescherming
  • rits in de borststreek

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

900ml

Weight

340g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie