Calima Fiets Onderbroek
SKU
1020

Deze fietsonderbroek overtuigd door maximale prestatie en ultralicht gewicht. Microperforaties in de lichte en elastische functionele stof zorgen voor een uitstekend ademend vermogen en een optimaal klimaatmanagement.
€ 90
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze fietsonderbroek is flinterdun en zeer efficiënt.

Aangenaam comfort voor de beste prestatie

Deze fietsonderbroek biedt maximale prestaties bij een minimaal gewicht. Micro-perforaties in het uiterst lichte en elastische functionele weefsel zorgen voor een uitstekend ademend vermogen en een optimale warmtehuishouding. Zelfs onder een stevigere broek voert de fietsbroek overtollige lichaamswarmte en vocht snel af. De slim geplaatste en platte stiknaden voorkomen onnodige schuurplekken en de zachte elastische tailleband zorgt voor een ideale pasvorm. Het zeer functionele en beproefde Skinfit inzetstuk van gel garandeert een comfortabele pasvorm in het zadel zonder oncharmant groter te laten ogen. De KLIMA Calima fietsonderbroek kan met veel verschillende broeken worden gecombineerd en is geschikt om te mountainbiken, te gravelen of te wielrennen op de weg.

Kenmerken

  • licht en elastisch functioneel materiaal met microperforaties
  • zachte elastische tailleband
  • bewezen Skinfit inzetstuk van gel dat nauwelijks opvalt
  • sneldrogend
  • geurloos

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

250ml

Weight

95g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie