Campolongo Koershandschoenen
SKU
8062

fietshandschoenen

Deze fietshandschoenen met korte vingers en antislip kussentjes op de handpalm garanderen een vaste grip op het stuur. Details zoals labels om de handschoenen aan- en uit te trekken zorgen voor uitstekend comfort.
€ 40
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze fietshandschoenen bieden bescherming en comfort.

Stevigheid

Speciale details voor meer comfort

Vingerwerk. Deze fietshandschoenen met korte vingers bieden de perfecte grip op het stuur. De optimaal geplaatste vulling aan de binnenzijde van de hand biedt comfort en bescherming tegelijk, terwijl een robuust, anti-slip materiaal een stevige grip garandeert. De zachte en ademende functionele stof op de rugzijde van de hand zorgt voor een snel vochttransport, zelfs op warme dagen, en laat overtollige lichaamswarmte optimaal ontsnappen. Een riempje om de pols maakt het gemakkelijk om aan te trekken. De Campolongo fietshandschoenen zijn geschikt voor gebruik het hele jaar door en zijn perfect voor wielrennen op de weg, graveling en mountainbiken.

Kenmerken

  • wattering en antislipmateriaal op de handpalm voor een goede grip
  • ademende functionele stof op de rug van de hand
  • binnenste polsband voor gemakkelijk aantrekken
  • zacht polsmanchet

Pakmaat

75ml

Weight

25g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie