Chicago T-Shirt
SKU
2019

sportshirt

Dit T-shirt is een flexibele klassieker voor multi sport sessies. De geur neutrale, antibacteriële en sneldrogende stofconstructie zorgt voor een fijn fris gevoel, zelfs bij intensieve sportsessies.
€ 60
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit T-shirt is een flexibele klassieker voor multi sporters.

Speciale stofstructuur voor beste performance

Het AERO Chicago T-shirt combineert lichtheid en maximale ademende eigenschappen in een stofconstructie van eigen ontwikkeling. De holle vezel aan de buitenzijde geef het T-shirt zijn sneldrogende eigenschap terwijl de ingewerkte zilverionen aan de binnenzijde de vorming van bacteriën en onaangename geuren voorkomen. Het uiterst zachte en elastische functionele materiaal zorgt voor een aangenaam draaggevoel op de huid. Dankzij de nauwaansluitende pasvorm van het T-shirt is een optimaal vochttransport zelfs bij hoge intensiteit gegarandeerd. Het AERO Chicago Tshirt kan als base-, mid- of shell-layer worden gedragen en zowel bij multisportieve trainingssessies alsook bij wedstrijden zijn voordelen laten beproeven. Geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar.

Kenmerken

  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • hoog vochttransport
  • nauwaansluitende pasvorm
  • sneldrogend
  • geurneutraal
  • ronde hals

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

300ml

Weight

110g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie