Company

This is us!

Ons succesverhaal is geschreven met zweet

De onbedwingbare wil om op ons best te presteren zit in ons DNA. Als het om sportkleding gaat, denken wij als echte volbloed atleten: wij willen beter, sneller en succesvoller zijn, zodat onze atleten beter, sneller en succesvoller zijn. En dat doen we elke dag. Omdat genoegen nemen met iets nooit iemand tot topprestaties heeft gebracht.

Als je zo snel groeit als wij, kun je gaan zweten. Ontstaan op een zolder, heeft het merk Skinfit zich binnen enkele jaren gevestigd als een hoogwaardig sportkleding systeem voor ambitieuze sporters. Onze oprichter Werner Battisti - zelf een gepassioneerd triatleet - ontwikkelde vanaf 1997 een sportoverschrijdend, gemakkelijk te combineren en het hele jaar door te dragen kledingsysteem. Met succes: vandaag omvat onze collectie enkele honderden artikelen en is ze internationaal beschikbaar.

Sport

is onze passie

Zeer weinig atleten trainen slechts voor één sport. Zodat ze niet steeds een compleet nieuwe outfit nodig hebben, hebben we een kledingsysteem ontwikkeld dat voor alle sporten werkt. Multisport betekent voor ons: of u nu fietst, in de bergen bent of een skitocht maakt, onze producten zijn de perfecte metgezel bij vele sporten en in elke situatie. Minder artikelen, meer gebruiksmogelijkheden.

De beste systemen zijn die welke zich aanpassen. Atleten zijn fundamenteel anders. Net als sport, training, seizoenen of het weer. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario Systeem zo flexibel mogelijk ontworpen. De 5 modules kunnen op elke manier over elkaar heen worden gebouwd, zodat u altijd optimaal uitgerust bent met een minimum aan artikelen.

Onderzoek en ontwikkeling zijn voor ons duursporten. Een groot deel van ons ontwikkelingswerk vindt plaats in Oostenrijk. In Koblach (Vorarlberg) worden dagelijks nieuwe topprestaties geleverd: Hier worden niet alleen prototypes bedacht en vervaardigd in ons eigen naaiatelier, hier ontwikkelen we het tijdloze design van onze collectie en testen we de nieuwste Skinfit producten zo intensief dat je het ook "genadeloos" zou kunnen noemen. Omdat Skinfit meer is dan alleen een product. Het is de belofte dat elk artikel zelfs de zwaarste runs, tochten of trails zal doorstaan.

unternehmen-werner-und-nina-battisti-d-skinfit
unternehmen-skitour-skinfit-1
unternehmen-werner-battisti-daniel-frei-geschaeftsleitung-gruender-d-skinfit
born-to-perform-slogan-skinfit

Wil je meer?

 Kleding systeem

Kleding systeem

Van sportondergoed tot sportbovenkleding, het unieke Skinfit Modulario systeem met zijn 5 modules - CLIMATE, AERO, VENTO, CALDO en SCUDO - ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Modulair systeem
 Familie

Familie

Natuurlijk is het buiten het mooist. Maar om aan de eisen van onze functionele kleding te voldoen en onze missie waar te maken, is er veel werk achter de schermen nodig - van productontwikkeling tot het adviseren van onze klanten via onze medewerkers en partners in de shop.

Dit zijn wij
 Verantwoording

Verantwoording

Skinfit bestaat al sinds 1997 en zou er nog vele tientallen jaren moeten zijn. Dit werkt alleen als we als bedrijf verantwoordelijk handelen. Nee, we hebben het niet over een ecolabel hier en een geplante boom daar. Het gaat om een holistisch concept dat het thema verantwoordelijkheid en duurzaamheid op alle relevante gebieden vastlegt.

Verantwoording