Cristallo Broeken
SKU
3900

Deze functionele en ultralichte isolerende broek beschikt over een geïntegreerde PrimaLoft® Gold Insulation wattering die voor extra warmte zorgt. Tijdens koude skitouren kan de broek tijdens de afdaling en de klim gedragen worden.
€ 245
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze functionele isolerende broek houdt je warm bij kou en wind.

Lichte materiaalmix voor de beste performance

Deze hoogfunctionele, ultralichte overbroek kan bijzonder klein opgevouwenworden. De geïntegreerde PrimaLoft® Gold Insulation wattering in het gebied vooraan en aan het zitvlak zorgt voor een comfortabele warmte. Dankzij een verfijnde weefselconstructie kunnen koude, tegenwind en hoge intensiteiten goed met elkaar gecombineerd worden. Aan de zijkant en onder de knieholten laten ademende, elastische inzetstukken de lichaamswarmte ontsnappen en zorgen voor een compromisloze bewegingsvrijheid. De zijdelingse van boven naar beneden doorlopen ritssluitingen maken een gemakkelijk aan- en uittrekken mogelijk. Perfect voor de afdaling kan deze broek op bijzonder koude dagen ook bij het de klimmen gedragen worden. De CALDO Cristallo broeken is het beste geschikt voor hoogtetochten in de winter en voor regeneratie voor en na wedstrijden.

Kenmerken

  • PrimaLoft® Gold Insulation wattering vooraan en aan het zitvlak (100g)
  • hoge warmteprestatie
  • elastische tailleband
  • elastisch Hybrid-materiaal aan de rugzijde van het been
  • aan de zijkant doorlopende ritssluiting voor snel aan- en uittrekken

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

1000ml

Weight

425g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie