JAS VOOR MEISJES

Sortieren nach

 1. Bimbi Bernina Jacket

  Bimbi Bernina Jacket

  Deze kinderjas is beschermend, ademend en comfortabel tegelijkertijd. In de zomer bij een bergmeer, in de herfst op de speelplaats of in de winter in de sneeuw, dit model houdt je lichaamstemperatuur op het ideale niveau.

  € 99
 2. Bimbi Clariden Jacket

  Bimbi Clariden Jacket NEW

  Twee in één keer. De CALDO Bimbi Clariden jas combineert een hoge warmteafgifte met een praktische omkeerfunctie. De PrimaLoft® Gold Insulation (100 g) wattering zorgt voor een aangename warmteopslag, terwijl de water- en vuilafstotende buitenkanten een hoge bescherming bieden in de wind en bij lichte neerslag. Een ideale metgezel voor jonge multisporters in het koude seizoen.

  € 219
 3. Bimbi Vita Jacket

  Bimbi Vita Jacket

  Dit kinder windjasje zorgt voor bescherming tegen wind en water tijdens ravotten en sporten het gehele jaar. Het elastische, functionele materiaal droogt snel en zorgt voor een fijn huidgevoel en volledige bewegingsvrijheid.

  € 59 € 84 -30%
 4. Bimbi Nova Jacket

  Bimbi Nova Jacket

  Deze sportjas voor kinderen combineert een aangenaam warmtebehoud met een hoog ademend vermogen. De luchtige stofconstructie en de fleece binnenkant zorgen daarbij voor een extra zacht en warm gevoel.

  € 59 € 99 -40%
 5. Bimbi Bernina Jas met Kap

  Bimbi Bernina Jas met Kap NEW

  Deze kinderjas zal indruk maken op de atleten van morgen met zijn uitstekende draagcomfort. Het zachte, maar robuuste functionele materiaal gaat niet alleen elk avontuur aan, maar is ook water- en vuilafstotend.

  € 119
 6. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.