FIETSCAPS VOOR DAMES

Sortieren nach

 1. Solana Pet

  Solana Pet

  Deze sport pet houdt je hoofd zelfs bij zweterige trainingssessies droog en koel. Terwijl de licht gebogen klep je gezicht schaduw bezorgd, zorgt de achterkant ervoor dat de pet goed blijft zitten.

  € 22
 2. Solana Visor

  Solana Visor

  Deze lichte sport pet houdt je hoofd zelfs bij zweterige trainingssessies droog en koel. Terwijl de licht gebogen klep je gezicht schaduw bezorgd, zorgt de achterkant ervoor dat de pet goed blijft zitten.

  € 19
 3. Brooklyn Pet

  Brooklyn Pet

  Deze stijlvolle snapback cap met rechte klep geeft je gezicht aangename schaduw. De perforatie aan de achterkant zorgt voor een verbeterde luchtstroom voor en na de wedstrijd of in je vrijetijd.

  € 29
 4. Alcudia Visor

  Alcudia Visor

  Deze lichte sport pet met klein pakformaat zorgt voor aangename schaduw in het gezicht. Het ademende functionele materiaal verdeeld vochtigheid snel, waardoor er een verkoelend effect tijdens wandelen op zonnige dagen ontstaat.

  € 19
 5. Bellano Pet

  Bellano Pet

  Deze sport pet van licht en luchtig UV beschermend functioneel materiaal zorgt voor een betrouwbare zonnebescherming van je hoofd en gezicht. Op bijzonder hete dagen verkoelt hij je hoofd dankzij de geïntegreerde zweetband.

  € 26
 6. Airolo Baseball Pet

  Airolo Baseball Pet

  Deze sport cap zorgt voor een leuke stijl met goede luchtcirculatie en ademend vermogen dankzij het aan de achterkant gebruikte net materiaal. Hij wordt graag voor- en na de wedstrijd gedragen, maar ook in je vrijetijd.

  € 9 € 19 -53%
 7. Join the Outsiders Cap

  Join the Outsiders Cap

  Deze stijlvolle snapback cap met #iJOIN THE OUTSIDERS Design en rechte klep, beschermd het gezicht tegen zonlicht en biedt een aangename koele schaduw. Voor een optimale beluchting zorgt de perforatie aan de achterkant van de pet.

  € 19 € 29 -34%
 8. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.