MUTS VOOR DAMES

Sortieren nach

 1. #08067-crysanthem-one size

  Riffler Muts

  Deze muts maakt indruk met het beste thermomanagement, vooral bij actief gebruik. Gevoerd met het beproefde KLIMA Pro functionele materiaal, garandeert het altijd warme en droge oren.

  € 50
 2. #08054-schwarz-one size

  Fiorito Muts

  Deze muts maakt niet alleen indruk met zijn Fiorito-design, maar heeft ook aan de binnenkant heel wat te bieden. Een hoofdband inzet van het bekende functionele KLIMA Pro-materiaal zorgt voor een permanent warm en droog gevoel.

  € 40
 3. #08097-slate-one size

  Aspen Wollen Muts

  Deze gebreide muts houdt niet alleen gegarandeerd je hoofd en oren warm, maar biedt ook een uitstekende temperatuur- en vochtregulatie dankzij zeer functionele materialen. Deze gebreide muts overtuigt met een aangename thermoregulatie. Betrouwbare bescherming en aangenaam draagcomfort

  € 40
 4. #08052-crysanthem-one size

  Hamburg Beanie

  Niet alleen voor de zeeman. Deze stijlvolle muts maakt indruk met zijn combinatie van casual design en compromisloze functie. De uitgesproken materiaalmix van polyester en merinowol laat overtollige warmte snel ontsnappen en beschermt tegelijkertijd tegen wind en kou. Aan de binnenkant houdt een zachte fleece het hoofd en de oren betrouwbaar warm. Dankzij het geribde breipatroon en de omgeslagen rand kan de Hamburg Muts niet alleen worden gedragen tijdens het sporten op koude dagen, maar is hij ook ideaal voor vrije tijd en dagelijks gebruik.

  € 40
 5. #08046-rubin-S/M

  Palü Muts

  Deze wind stoppende sportmuts van sneldrogende stof en functionele materiaal aan de binnenkant zorgt voor een ideale temperatuur van het hoofd. Ook onder de helm, kan hij dankzijn de aansluitende pasvorm goed gedragen worden.

  € 30 € 50 -40%
 6. #08042-schwarz-one size

  Bazora Muts

  Deze lichte sportmuts zorgt voor een aangename warmteregulatie op winderige of koude dagen. Dankzij het hoog ademend vermogen wordt overtollige hitte en vochtigheid snel naar buiten afgevoerd.

  € 40
 7. #08000-magenta-one size

  Cambrena Wollen Muts

  Deze wintermuts houdt de oren op koude winterdagen dankzij de ingenaaide hoofdband van zachte fleece altijd lekker warm. Hij is multisport inzetbaar en ideaal voor koude momenten op de berg of in de stad.

  € 16 € 40 -60%
 8. #08014-magenta-one size

  Ambri Wollen Muts

  Deze wintermuts houdt dankzij zijn complete fleece voering zeer warm en beschermd betrouwbaar tegen wind. Hij is multisport inzetbaar en met een speciaal gemêleerd breisel een echte blikvanger op de berg en in het dagelijks leven.

  € 20 € 40 -50%
 9. #08069-laguna-S/M

  Ambri Wollen Muts

  Heel wat om de oren. Deze muts werd speciaal ontwikkeld voor de koudste dagen van het jaar. Dankzij de doorlopende fleece binnenvoering biedt de hoofdband een maximale warmteopslag en tegelijkertijd een hoge bescherming in de wind. Multisportief bruikbaar, is de Ambri muts met de speciale gemêleerde, gebreide look een echte blikvanger op de berg en in het dagelijks leven.

  € 20 € 40 -50%
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. #09727-magenta-one size

  Falba Muts

  Deze lichte sportmuts overtuigd met zijn betrouwbare windbescherming. De ademende stof voert hitte, zelfs in de meest veeleisende situaties snel af. Dankzij de aansluitende pasvorm kun je hem ook onder je helm dragen.

  € 19 € 30 -37%