SPORTSOKKEN VOOR DAMES

Sortieren nach

 1. Rauris Kousen

  Rauris Kousen

  Deze sportsokken met versterkt badstof inzet op de bal van je voet, passen zich dankzij de breistructuur flexibel aan de voet aan. De sokken zijn warmte- en vochtregulerend voor een fijn gevoel op de huid op iedere sportieve dag.

  € 19
 2. Seoul Kousen

  Seoul Kousen

  Deze sportsokken vallen niet alleen door de kleur op, ze hebben ook technisch het één en ander te bieden: door geraffineerd geplaatste breistructuren past de sok zich ideaal aan de voet aan.

  € 19
 3. Multicolore Kousen

  Multicolore Kousen

  Deze sportsokken in multicolor design met versterkte badstof inzet bij de hielen en tenen en een doordacht geplaatste wreefbescherming zorgen ook bij langere activiteiten voor een aangenaam draaggevoel.

  € 19
 4. Matschun Sokken

  Matschun Sokken

  Deze hoge sportsokken zijn de ideale begeleider voor alle sporten, waarbij je hogere schoenen draagt. Dankzij de NanoGlide® Technologie hebben blaren, zelfs bij lange touren in je bergschoenen geen kans.

  € 24
 5. Planai Kousen

  Planai Kousen

  Deze skisokken garanderen niet alleen een kreukvrije pasvorm, door hun geniale materiaal-mix bestaand uit functionele vezels en koper blijven de voeten lang droog en geurloos.

  € 26
 6. Gavia Sokken

  Gavia Sokken

  Deze sportsokken zijn zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven ideaal inzetbaar. Door het ademende functionele materiaal en speciaal gebreide structuren garanderen ze een uitstekend draagcomfort.

  € 19
 7. Padaun Kousen

  Padaun Kousen

  Deze sportsokken garanderen dankzij verschillende breistructuren een prettige en compacte pasvorm om de voet. Een geraffineerde materiaalmix zorgt voor een langdurig droog draaggevoel, zelfs tijdens intensieve sessies.

  € 19
 8. Fiorito Sokken

  Fiorito Sokken

  Deze hoge en ademende sportsokken combineren functionaliteit met design. De ondersteunende structuur bij het been, de hiel en de bal van je voet, maar ook de platte teennaden zorgen voor een aangenaam draaggevoel.

  € 19
 9. Karacho Sokken

  Karacho Sokken

  Deze sokken zien er niet alleen op de fiets goed uit, maar dankzij de verstevigde badstof inzet bij de hiel en tenen en een doordacht gepositioneerde wreefprotectie, kunnen de sokken veelzijdig ingezet worden.

  € 19
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Tortona Sokken

  Tortona Sokken

  Deze ademende, enkelhoge sportsokken zijn multi sportief inzetbaar en bezorgen een aangenaam draaggevoel aan de voet. De versterkte badstof inzet bij de hiel en tenen zorgen dat de sokken goed blijven zitten.

  € 16
 12. Matschun Kousen

  Matschun Kousen

  Deze wandelsokken zijn zeer geschikt tijdens uitgebreide touren in de bergen. De luchtdoorlaatbaarheid en het verstevigde badstof gedeelte op de bal van de voet, de hiel, enkel en scheenbeen zorgen voor hoog comfort.

  € 19
 13. Pavillo Kousen

  Pavillo Kousen

  Deze sportsokken zijn de klassiekers onder de Skinfit sokken. Door hun optimale polstering en middelhoge pasvorm zijn ze zeer geschikt voor gebruik bij diverse sporten.

  € 19
 14. Fiore Kousen

  Fiore Kousen

  Deze sportsokken horen in elke kledingkast thuis. Het versterkte badstof gedeelte bij de hielen en tenen en het enkelhoge model zorgen voor een comfortabele ondersteuning tijdens het dragen.

  € 16
 15. Marbach Kousen

  Marbach Kousen

  Deze sportsokken zorgen op sportieve dagen in elke schoen voor een aangenaam klimaat. Door de zachte en dunne stof voelen ze ook bij hitte en intensieve sessies aangenaam licht aan.

  € 12
 16. Campolongo Sokken

  Campolongo Sokken

  Deze ademende sportsokken met versterkte badstof inzet op de bal van je voet zorgen voor een aangenaam draaggevoel. Door het bericht aan de achterkant van de sok, laat je je vrienden zien wat er speelt.

  € 19
 17. Pavillo Kousen

  Pavillo Kousen

  Deze sportsokken zijn de klassiekers onder de Skinfit sokken. Door hun optimale polstering en middelhoge pasvorm zijn ze zeer geschikt voor gebruik bij diverse sporten.

  € 7 € 14 -50%
 18. Planai Kousen

  Planai Kousen

  Op de zachte tour. Voor plezierige tochten in het gebergte zijn comfortabele sokken essentieel. Maximaal ademende werking en een versterkt gedeelte uit badstof aan de voetzolen, aan de hiel, aan de enkel en in het scheenbeengebied zorgen voor een aangenaam draaggevoel. Veelzijdig bruikbaar zijn de Planai Sokken speciaal geschikt voor skitouren en alpineskiën.

  € 19 € 26 -27%
 19. Tortona Kousen

  Tortona Kousen

  Deze sportsokken van dunne stof en verstevigde badstof gedeeltes op de hiel en bal van de voet, voel je nauwelijks. Dankzij de onopvallende kleur en korte pasvorm zijn ze multi sport inzetbaar.

  € 9 € 14 -36%
 20. Planai Sokken

  Planai Sokken NEW

  Deze sokken overtuigen door hun verfijnde materiaalsamenstelling, die niet alleen een antibacteriële en geurwerende werking heeft, maar ook een uitstekend draagcomfort in elke schoen garandeert.

  € 26