SPORTBEHA VOOR SPORT EN VRIJE TIJD

Sortieren nach

 1. #05454-lilac-S

  Kailua Bra Top NEW

  Deze BH top hoort in de kledingkast van elke sportster. Hij overtuigd niet alleen door zijn aangename ondersteuning en geraffineerde materiaalmix, hij kan bovendien in combinatie met meerdere lagen of alleen gedragen worden.

  € 55
 2. #01019-pistacchio-XS

  Soft Bra Top

  Deze sport BH is de optimale combinatie van stabiele ondersteuning en maximaal draagcomfort. Door de ademende twee lagen materiaalconstructie is een effectief klimaatmanagement gegarandeerd.

  € 60
 3. #01854-schwarz-S

  Soft Sport BH

  Deze sport-BH biedt een bijzonder fijn draaggevoel tijdens het sporten en in het dagelijks leven. Door een effectief klimaatmanagement blijft de huid droog en multi sporters genieten het hele jaar van grenzeloze bewegingsvrijheid.

  € 50
 4. #01015-rubin-S

  Soft Stratos Bra Top

  Deze sport BH is zeer zacht en tijdens het bewegen nauwelijks voelbaar. De ademende functionele stof garandeert dankzij de thermo regulerende eigenschappen een snelle vochtafvoer en maximaal comfort.

  € 20 € 40 -50%
 5. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.