HOODIE VOOR DAMES

Sortieren nach

 1. Infinito Casanna Dames Hoodie

  Infinito Casanna Dames Hoodie

  Bij deze dames hoodie komen sportieve urban stijl en functionaliteit samen. De double-faced stofconstructie, met gestructureerd fleece aan de binnenkant, biedt een aangename vochtafvoering en maximaal warmtebehoud.

  € 119
 2. Altena Dames Hoodie

  Altena Dames Hoodie

  Deze lichte dames hoodie overtuigd met hoogst ademend vermogen. De licht gestructureerde binnenkant zorgt door de losse stofconstructie voor een behaaglijk warmtegevoel.

  € 99
 3. Infinito Casanna Dames Hoodie

  Infinito Casanna Dames Hoodie NEW

  Deze hoodie combineert een sportieve functie met een feminiene look die geschikt is om dagelijks te dragen. Een speciaal gescreende stofstructuur zorgt voor een ideale warmteregulatie en een optimaal draagcomfo

  € 119
 4. Infinito Hoodie

  Infinito Hoodie

  Deze hoodie zorgt met zijn losse pasvorm voor volledige bewegingsvrijheid. De verwarmende fleece aan de binnenkant voelt aangenaam zacht op de huid aan. Daardoor ontstaat een fijn draaggevoel op je werk of in je vrijetijd.

  € 99 € 139 -29%
 5. Altena Hoodie

  Altena Hoodie

  Opvallende ademende werking. Deze hoodie overtuigt met de hoogste ademende werking en een uniek klimaatbeheer. Zelfs bij hoge intensiteit voert het windafstotende functionele weefsel het zweet snel naar buiten af. De multisportief draagbare hoodie kan als mid-layer of shell-layer gedragen worden.

  € 74 € 119 -38%
 6. Altena Hoodie

  Altena Hoodie NEW

  Deze functionele hoodie heeftt hoogst ademend vermogen en een uitstekend klimaatmanagement. De zachte, elastische functionele stof transporteert vocht snel en effectief naar buiten af.

  € 99
 7. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.