ZWEMKLEDING VOOR DAMES

Sortieren nach

 1. Fiorito Bra Top

  Fiorito Bra Top

  Deze flexibele bikinitop overtuigd door zijn beste ondersteuning, hoge draagcomfort en volledige bewegingsvrijheid. De materiaalconstructie zorgt ervoor dat de top goed blijft zitten, zelfs tijdens de startduik of een rolkeerpunt.

  € 54
 2. Fiorito Bikinibroek

  Fiorito Bikinibroek

  Dit bikinibroekje overtuigd met zijn ondersteuning, vormvastheid en zacht draagcomfort. De elastieke band met koord zorgt zelfs tijdens de startduik en de rolkeer dat alles goed blijft zitten en biedt volledige bewegingsvrijheid.

  € 54
 3. Melogno Badpak

  Melogno Badpak

  Dit elastische badpak belooft perfecte ondersteuning en mega glijvermogen in het water met perfecte hydrodynamica. Zodat je met volledige bewegingsvrijheid als een koningin door het water glijdt.

  € 79
 4. Fiorito Badpak

  Fiorito Badpak

  Dit atletische badpak biedt volledige bewegingsvrijheid en groot glijvermogen in het water met een perfecte hydrodynamica. Het badpak zit stabiel door de gekruiste bandjes op de rug en laat je gemakkelijk door het bad glijden.

  € 79
 5. Swim Suit

  Swim Suit

  Dit badpak overtuigd met zijn vrouwelijke model en hoge veerkracht. Het waterafstotende materiaal laat het water van het badpak druppelen en optimaliseert de hydrodynamica. Trainingen en wedstrijden worden zo een highlight.

  € 43 € 69 -38%
 6. Cambria Bikinibroek

  Cambria Bikinibroek

  Dit bikinibroekje met sportieve pasvorm blijft bij elke beweging perfect zitten. De vormvaste, elastische functionele stof zorgt voor onbegrensde bewegingsvrijheid. Hij is zowel voor indoor- als outdoor zwemsessies geschikt.

  € 26 € 49 -47%
 7. Cambria Bra Top

  Cambria Bra Top

  Deze multi sport inzetbare sport BH is ideaal voor snelle zwemsessies. Hij is bijzonder zacht en de flexibele band onder de borst biedt maximale houvast. De vormvaste functionele stof zorgt voor volledige bewegingsvrijheid.

  € 29 € 54 -46%
 8. Malibu Badpak

  Malibu Badpak

  Dit badpak met doordacht gepositioneerde naden en de hoog uitgesneden hals verbeterd het glijvermogen in het water. De vormvaste, elastische functionele stof biedt volledige bewegingsvrijheid.

  € 39 € 69 -43%
 9. Tricolore Badpak

  Tricolore Badpak

  Slag na slag. Dit zwempak in modern Tricolore ontwerp overtuigt met een perfecte hydrodynamica: een doordacht gepositioneerde naadvoering en de hoog uitgesneden uitsnijding verbetert het glijvermogen in het water. Dankzij de geïntegreerde UV-bescherming is het zwempak zowel geschikt voor indoor als voor outdoor zwemsessies.

  € 49 € 79 -38%
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Cayucos Badmuts

  Cayucos Badmuts

  Deze badmuts hoort in elke zwemtas thuis. De ergonomische pasvorm zorgt ervoor dat je hem nauwelijks voelt en verbetert tegelijkertijd de hydrodynamica in het water. Hij is geschikt voor de indoor- en outdoor-zwemtraining.

  € 5 € 9 -44%