DRINKFLESSEN

Sortieren nach

 1. Duran Drinkbus 600

  Duran Drinkbus 600

  Deze lichte drinkfles met een vulvolume van 600 ml kan gemakkelijk met één hand gebruikt worden en het zachte mondstuk kun je eenvoudig met de mond bedienen. De fles is ideaal tijdens het fietsen.

  € 6
 2. Duran Drinkbus 800

  Duran Drinkbus 800

  Deze lichte drinkfles met een vulvolume van 800 ml kan gemakkelijk met één hand gebruikt worden en het zachte mondstuk kun je eenvoudig met de mond bedienen. De fles is ideaal tijdens het fietsen.

  € 8
 3. Mortirolo Drinkbus 750

  Mortirolo Drinkbus 750

  Deze drinkfles kun je gemakkelijk met de hand samenknijpen en dankzij het push-pull-ventiel gemakkelijk met de mond bedienen. Daarmee blijf je tijdens snelle sessies goed gehydrateerd.

  € 12
 4. Ebnit Drinkbus 700

  Ebnit Drinkbus 700

  Drinkbus. Regelmatig drinken is onmisbaar tijdens het sporten. De praktische 700 ml drinkbus is BPA-vrij en maakt indruk met het innovatieve dekselsysteem met een kleine drinkdop en grote opening voor het vullen of reinigen. Het Tritan materiaal is mooi en vaatwasmachinebestendig tegelijkertijd.

  € 9 € 16 -44%
 5. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.