ACCESSOIRES VOOR DAMES

Sortieren nach

 1. #09040-schwarz-one size

  Arco Flex Bag NEW

  Deze kleine tas is bijzonder veelzijdig. Het slimme ontwerp comprimeert de inhoud tot de kleinst mogelijke pakmaat en hij kan op verschillende manieren worden opgeborgen of bevestigd.

  € 30
 2. #09516-schwarz-one size

  Lanzarote Racebelt

  Deze startnummerbanden zorgen voor het gemakkelijk en zeker fixeren van het startnummer. Door de individueel instelbare breedte blijft de band goed zitten en is dankzij de elasticiteit ook tijdens het bewegen nauwelijks voelbaar.

  € 10
 3. #09015-schwarz-800 ml

  Duran Tool Box

  Deze tool box kan gemakkelijk in de flessenhouder van je fiets meegenomen worden. Hij biedt plaats voor alles wat tijdens een fietstour met lichte bepakking niet mag ontbreken, maar voor water en viezigheid beschermd moet worden.

  € 12
 4. #09536-schwarz-one size

  St. Pölten Chip Band

  Deze huidvriendelijke neopreen-band zekert je tijdmeting-chip tijdens de wedstrijd op je enkel. Dankzij de individueel aanpasbare breedte, is de band zelfs tijdens het bewegen zo goed als niet merkbaar.

  € 6
 5. #09589-schwarz-one size

  Carona Bottle Belt

  Deze drink riem houdt je door zijn doordachte flessenhouder tijdens de training niet alleen gehydrateerd, maar hij biedt bovendien ook praktische opbergruimte voor kleine spullen of een dun windjasje.

  € 50
 6. #09013-rot-no size

  Valsorey Dento Fresh

  Deze set, bestaand uit een mini-reistandenborstel en kruidentandpasta, kan door het kleine pakformaat overal mee naartoe genomen worden. Bijvoorbeeld in de wandelrugzak bij een meerdaagse tour of in de zadeltas bij bikepacking.

  € 5
 7. #09021-schwarz-no size

  Brenta Multi Strap

  Deze kleine band kan wonderen verrichten. Je kunt hem gebruiken om iets te bevestigen, repareren, aan elkaar vast te maken, om te bouwen en ga zo maar door. Deze band mag in geen enkele rugzak ontbreken.

  € 6
 8. #09593-schwarz-L/XL

  Vienna Loop Gordel

  Deze compact zittende hardloopband dient voor het opbergen van je persoonlijke eigendommen tijdens de loop. Zowel aan de voor- en achterkant bevinden zich vakken om iets te eten, je sleutels en andere dingen te bewaren.

  € 45
 9. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.