RUGZAK VOOR DAMES

Sortieren nach

 1. Via Mala Trail Rugzak

  Via Mala Trail Rugzak

  Deze trailrunning rugzak biedt alles, wat je tijdens trailrunning nodig hebt. Hij is ook geschikt voor lichte wandel dagtouren, fietstouren en tijdens het klimmen of op de klettersteig.

  € 119
 2. Paradiso Transition Bag

  Paradiso Transition Bag

  Deze waterdichte tas biedt genoeg ruimte voor je trainingsuitrusting. Door zijn grote opening en gemakkelijke bediening is hij zeer geschikt voor de organisatie van de omkleedzone.

  € 59
 3. Scalino Rugzak

  Scalino Rugzak

  Deze waterdichte 20L rugzak overtuigd door zijn bijzonder lichte gewicht. Dankzij de gepolsterde schouderbanden en rug biedt hij desondanks uitstekend draagcomfort tijdens langere touren.

  € 99
 4. Matona Rugzak

  Matona Rugzak

  Deze vuil- en waterafstotende 30l rugzak met Recco® reflector biedt essentiële details voor alpine touren. Hij zit perfect door de gepolsterde schouderbanden en de flexibele en zachte geschuimde rugdelen.

  € 179
 5. Arosa Rugzak

  Arosa Rugzak

  Deze 20l rugzak biedt plaats voor alles, wat je op je avontuur mee wilt nemen. Met zijn lichte gewicht en doordachte details, zoals het ergonomisch gepolsterde draagsysteem, overtuigd hij bij veel verschillende sporten.

  € 124
 6. Multicolore Transition Bag

  Multicolore Transition Bag

  Deze waterdichte tas biedt genoeg plaats voor je trainingsuitrusting. Door zijn grote opening en eenvoudige bediening is hij zeer geschikt voor de organisatie van de omkleedzone.

  € 39 € 59 -34%
 7. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.