Broeken

Sortieren nach

 1. Gastein Dames Broeken

  Gastein Dames Broeken NEW

  Deze lichte en stijlvolle damesbroek kan bijzonder veelzijdig ingezet worden. Hij is niet alleen voor de training geschikt, maar ook ideaal als wisselkleding op meerdaagse touren of als bescherming voor en na wedstrijden.

  € 124
 2. Infinito Flaminio Shorts

  Infinito Flaminio Shorts

  Deze ademende shorts met elastische band combineren bewezen functionaliteit met maximale comfort is een casual design. De shorts zijn voor diverse sporten inzetbaar en overtuigd daarmee op de berg en in het dagelijks leven.

  € 99
 3. Infinito Samedan Shorts

  Infinito Samedan Shorts

  Deze sportshorts overtuigen zowel tijdens het sporten, in het dagelijks leven en in je vrije tijd. Het zeer functionele materiaal garandeert de beste performance terwijl de leuke jeans look voor een stijlvolle verschijning zorgt.

  € 134
 4. Infinito Soho Dames Shorts

  Infinito Soho Dames Shorts

  Deze dames sportshorts overtuigen zowel tijdens het sporten, in het dagelijks leven en in je vrijetijd. Het functionele materiaal garandeert de beste performance terwijl de leuke jeans look voor een stijlvolle verschijning zorgt.

  € 124
 5. Infinito Soho Dames Broeken

  Infinito Soho Dames Broeken

  Deze dames sportbroek verbindt functionaliteit met een leuke street look. De broek met jeans look overtuigd door zijn ademend vermogen en top klimaatmanagement. Zowel onderweg, als tijdens het sporten blijf je goed op temperatuur.

  € 169
 6. Infinito Soho Broeken

  Infinito Soho Broeken

  Deze sportbroek verbindt functionaliteit met een leuke street look. De broek met jeans look overtuigd door zijn ademend vermogen en top klimaatmanagement. Zowel onderweg, als tijdens het sporten blijf je prima op temperatuur.

  € 169
 7. Fontainebleau Broeken

  Fontainebleau Broeken

  Deze sportbroek overtuigd door zijn bijzonder robuuste materiaalmix. De in de stof verwerkte Cordura vezels maken de functionele stof nog sterker. De water- en vuilafstotende eigenschappen verbeteren de bijzondere robuustheid.

  € 194
 8. Infinito Soho Broeken

  Infinito Soho Broeken

  Deze korte sportbroek combineert functionaliteit met een street look. Hij overtuigd met zijn jeans look, zijn ademend vermogen en top klimaatmanagement. Zowel onderweg als tijdens het sporten blijft je huid perfect op temperatuur.

  € 169
 9. Gastein Dames Broeken

  Gastein Dames Broeken

  Comfortabele metgezel. Ademende werking en maximaal comfort zijn in deze damesbroek perfect met elkaar gecombineerd. Het aangename interieur laat transpiratie en overtollige lichaamswarmte optimaal ontsnappen. Met zijn extra wind- en waterafstotende eigenschappen is de VENTO Gastein damesbroek perfect voor multi-sportief gebruik evenals voor en na wedstrijden.

  € 124
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Infinito Flaminio Dames Shorts

  Infinito Flaminio Dames Shorts

  Deze korte ademende dames sportbroek combineert bewezen functionaliteit en maximaal comfort in een pittig design. De shorts is multi inzetbaar en overtuigd daarmee niet alleen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven.

  € 69 € 94 -27%