Truien en Hoodies

Sortieren nach

 1. Infinito Casanna Hoodie

  Infinito Casanna Hoodie

  Bij deze hoodie komen sportieve urban stijl en functionaliteit samen. De double-faced stofconstructie, met gestructureerd fleece aan de binnenkant, biedt een aangename vochtafvoering en maximaal warmtebehoud.

  € 119
 2. Infinito Casanna Dames Hoodie

  Infinito Casanna Dames Hoodie

  Bij deze dames hoodie komen sportieve urban stijl en functionaliteit samen. De double-faced stofconstructie, met gestructureerd fleece aan de binnenkant, biedt een aangename vochtafvoering en maximaal warmtebehoud.

  € 119
 3. Infinito Casanna Hoodie

  Infinito Casanna Hoodie NEW

  Deze hoodie combineert een sportieve functie met een stijlvolle look die geschikt is om alledaags te dragen. Een speciaal geprofileerde stofstructuur zorgt voor een ideale warmteregulatie en een optimaal draagcomfo

  € 119
 4. Infinito Casanna Dames Hoodie

  Infinito Casanna Dames Hoodie NEW

  Deze hoodie combineert een sportieve functie met een feminiene look die geschikt is om dagelijks te dragen. Een speciaal gescreende stofstructuur zorgt voor een ideale warmteregulatie en een optimaal draagcomfo

  € 119
 5. Infinito Hoodie

  Infinito Hoodie

  Deze hoodie zorgt met zijn losse pasvorm voor volledige bewegingsvrijheid. De verwarmende fleece aan de binnenkant voelt aangenaam zacht op de huid aan. Daardoor ontstaat een fijn draaggevoel op je werk of in je vrijetijd.

  € 99 € 139 -29%
 6. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.