Truien en Hoodies

Sortieren nach

 1. #06047-grau-XS

  Infinito Casanna Dames Hoodie

  Bij deze dames hoodie komen sportieve urban stijl en functionaliteit samen. De double-faced stofconstructie, met gestructureerd fleece aan de binnenkant, biedt een aangename vochtafvoering en maximaal warmtebehoud.

  € 120
 2. #06046-grau-S

  Infinito Casanna Hoodie

  Bij deze hoodie komen sportieve urban stijl en functionaliteit samen. De double-faced stofconstructie, met gestructureerd fleece aan de binnenkant, biedt een aangename vochtafvoering en maximaal warmtebehoud.

  € 120
 3. #06094-grau-XS

  Infinito Casanna Dames Hoodie

  Deze hoodie combineert een sportieve functie met een feminiene look die geschikt is om dagelijks te dragen. Een speciaal gescreende stofstructuur zorgt voor een ideale warmteregulatie en een optimaal draagcomfo

  € 84 € 120 -30%
 4. #06083-grau-S

  Infinito Casanna Hoodie

  Deze hoodie combineert een sportieve functie met een stijlvolle look die geschikt is om alledaags te dragen. Een speciaal geprofileerde stofstructuur zorgt voor een ideale warmteregulatie en een optimaal draagcomfo

  € 84 € 120 -30%
 5. #06110-sand-XS

  Infinito Vancouver Dames Pullover

  Deze zachte dames trui houdt je in het koude seizoen heerlijk warm. Door het bijzonder zachte en thermoregulerende functionele materiaal en het all-over outdoor design krijg je zin in nieuwe avonturen.

  € 98 € 140 -30%
 6. #06097-avorio-L

  Infinito Auckland Dames Pullover

  Dit sportshirt voor dames overtuigt door een uitstekend ademend vermogen in combinatie met een aangenaam warmtebehoefte. Het is ideaal voor je sport op koude dagen of een behaaglijke regeneratie dag.

  € 130
 7. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.