Skinsuit

Sortieren nach

 1. Streamliner Bullet Tri Suit

  Streamliner Bullet Tri Suit

  Dit triatlonpak is waarschijnlijk de snelste op de hele wereld. Met zijn geraffineerde materialen, zijn precies uitgedachte pasvorm en zijn doordachte details is dit pak niet meer uit de triatlon wereld weg te denken.

  € 349
 2. Speed Bermuda Tri Suit

  Speed Bermuda Tri Suit

  Dit triatlonpak overtuigd je met name op de korte afstanden. Door zijn geraffineerde pasvorm en doordacht geplaatste details overtuigd hij in alle drie de disciplines met beste performance.

  € 219
 3. Speed Bermuda Tri T-Suit

  Speed Bermuda Tri T-Suit

  Dit triatlonpak overtuigd door zijn speciale combinatie van lange mouwen en veel details speciaal voor kortere triatlon afstanden. Door zijn zeer functionele materiaal presteert het pak optimaal in alle drie de disciplines.

  € 279
 4. Streamliner Bullet Tri Suit

  Streamliner Bullet Tri Suit

  Dit triatlon pak is waarschijnlijk het snelste wereldwijd. Door zijn geraffineerde materialen, precieze pasvorm en de doordachte details is hij niet meer uit de triatlonwereld weg te denken.

  € 379
 5. Tri Speed Suit

  Tri Speed Suit

  De Tri Revolutionair. Dit Tri Suit is de verdere ontwikkeling van de eerste Tri Suits met perfecte prestaties. Dankzij de jarenlange ervaring in triatlon zijn we erin geslaagd een pak te ontwikkelen voor snelle tijden op de korte afstand. Dankzij de aerodynamische pasvorm en hydrofobe eigenschappen, levert het maximale prestaties in zowel het water als op het land.

  € 129
 6. Plasma Dames Tri Suit

  Plasma Dames Tri Suit

  Dit triatlonpak voor dames is met name voor korte triatlon afstanden oftewel voor snelle zwemtrainingen ontwikkeld. De doordachte constructie en zeer functionele materialen bieden de mogelijkheid tot gebruik als swimskin.

  € 139 € 229 -39%
 7. Bimbi Speed Tri Suit

  Bimbi Speed Tri Suit

  Dit triatlonpak voor kinderen is speciaal voor de korte triatlon aftstanden ontwikkeld. Zijn doordachte constructie, zeer functionele materialen en geraffineerde details maken hem tot de ideale begeleider in alle disciplines.

  € 69 € 119 -42%
 8. Tri Suit Speed

  Tri Suit Speed

  Dit triatlonpak is met name voor korte triatlon afstanden ontwikkeld. zijn doordacht constructie, zeer functionele materialen en geraffineerde details maken hem tot ideale begeleider in alle disciplines.

  € 119 € 189 -37%
 9. Kona Tri Suit

  Kona Tri Suit

  Dit triatlonpak verenigt de voordelen van een tweedelig pak in een ééndelig pak en biedt een top resultaat in alle drie de disciplines. Het ademend vermogen en de elasticiteit van de functionele stof zorgen voor maximaal comfort.

  € 89 € 139 -36%
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Streamliner Beat Tri Suit

  Streamliner Beat Tri Suit

  Dit triatlon pak is voor de middel en lange afstanden ontwikkelt. Het pak overtuigd door zijn hoge comfort en compromisloze functionaliteit op alle afstanden.

  € 169 € 249 -32%
 12. Speed Fiore Dames Tri Suit

  Speed Fiore Dames Tri Suit

  Dit triatlon pak is samen met onze professionele triatletes ontwikkeld. Hij overtuigd door een speciaal functioneel materiaal, doordachte details en bijzondere design, met name op de korte triatlon afstanden.

  € 149 € 199 -25%
 13. Streamliner Bullet Tri Suit

  Streamliner Bullet Tri Suit

  Dit triatlonpak is waarschijnlijk het snelste pak wereldwijd. Door de geraffineerde materialen, zijn perfecte pasvorm en doordachte details is hij niet meer uit de triatlonwereld weg te denken.

  € 239 € 349 -32%
 14. Pescara Tri Suit

  Pescara Tri Suit

  Dit mouwloze triatlonpak overtuigd met name door zijn comfort ook op langere afstanden. Zijn zeer functionele materiaal en doordacht pasvorm ondersteunen je tijdens alle disciplines.

  € 94 € 149 -37%
 15. Plasma Tri Suit

  Plasma Tri Suit

  Dit triatlonpak is met name voor korte triatlon afstanden oftewel voor snelle zwemtrainingen ontwikkeld. De doordachte constructie en zeer functionele materialen bieden de mogelijkheid tot gebruik als swimskin.

  € 139 € 229 -39%
 16. Torpedo Tri Suit

  Torpedo Tri Suit

  Dit triatlon pak is perfect geschikt als swimskin. De nadruk bij het functionele materiaal ligt op de hydrodynamica. Samen met de doordachte pasvorm maakt het dit pak tot een geheim wapen in het water.

  € 249 € 349 -29%
 17. Hawi Tri Suit

  Hawi Tri Suit

  € 142 € 189 -25%
 18. Speed Dames Tri Suit

  Speed Dames Tri Suit

  Dit triatlonpak voor dames is speciaal voor alle kort triatlon afstanden ontwikkeld. Zijn doordachte structuur en zeer functionele materialen maken dit pak tot ideale begeleider in alle disciplines.

  € 129 € 219 -41%
 19. Speed Tri Suit

  Speed Tri Suit

  Dit triatlonpak is met name voor korte triatlon afstanden ontwikkeld. zijn doordacht constructie, zeer functionele materialen en geraffineerde details maken hem tot ideale begeleider in alle disciplines.

  € 129 € 219 -41%