Tops, Koerstruien en Shirts

Sortieren nach

 1. Kailua Bra Top

  Kailua Bra Top

  Deze BH top hoort in de kledingkast van elke sportster. Hij overtuigd niet alleen door zijn aangename ondersteuning en geraffineerde materiaalmix, hij kan bovendien in combinatie met meerdere lagen of alleen gedragen worden.

  € 52
 2. Multicolore Tri Trui

  Multicolore Tri Trui

  Dit zeer functionele triatlonshirt met freecut mouwen is speciaal op de behoefte van triatleten afgestemd. Het ademende functionele materiaal zorgt ervoor dat je bovenlichaam tijdens de wedstrijd of training op temperatuur blijft.

  € 109
 3. Multicolore Tri Top

  Multicolore Tri Top

  Deze aerodynamische triatlontop overtuigd je met zijn maximaal ademend vermogen, die hitte en vochtigheid naar buiten afvoert. Ook bij intensieve sessies in alle drie de disciplines houdt je een droog gevoel op de huid.

  € 79
 4. Cozumel Dames Tri Top

  Cozumel Dames Tri Top

  Deze dames triatlontop van zacht en sneldrogend functioneel materiaal laat hitte en vochtigheid snel afvoeren. Met beste functionaliteit is de top voor alle disciplines geschikt, zelfs onder je neopreenpak.

  € 59
 5. Karacho Trui

  Karacho Trui

  Dit triatlonshirt overtuigd tijdens de training, maar ook in de wedstrijd. Dankzij het sneldrogende en ademende functionele materiaal kan het shirt tijdens alle drie de disciplines optimaal worden gedragen.

  € 109
 6. Energy Lab Tri Top

  Energy Lab Tri Top

  Deze mouwloze triatlon top overtuigd met top klimaat management en antibacteriële eigenschappen, tijdens de training en tijdens de wedstrijd. De stof voelt prettig op de huid. De top heeft alles, wat het triatleten hart begeerd.

  € 44 € 74 -41%
 7. Bimbi Tricolore Trii Top

  Bimbi Tricolore Trii Top

  Drie kleuren voor kleine triatleten. Deze tri-top overtuigt met zijn bijzondere tricolore ontwerp en maximale ademende eigenschappen. Dankzij de strakke pasvorm kan deze Bimbi Tri Top zowel tijdens speelse trainingen alsook in wedstrijden gebruikt worden. Ideaal om te lopen en te fietsen.

  € 19 € 32 -41%
 8. Tricolore Tri Top

  Tricolore Tri Top

  Deze aerodynamische triatlontop zorgt zowel tijdens de training als in de wedstrijd voor een maximaal ademend vermogen, die hitte en zweet snel afvoert. Ook tijdens intensieve sessies behoudt je een droog en gevoel op de huid.

  € 49 € 79 -38%
 9. Tricolore Tri Top

  Tricolore Tri Top

  Deze aerodynamische, ademende triatlon top overtuigd met zijn bijzondere design en is van alle belangrijke details voorzien, die zowel tijdens de training als tijdens wedstrijden gewenst zijn.

  € 49 € 79 -38%
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Tricolore Tri Trui

  Tricolore Tri Trui

  Dit triatlon shirt is expliciet op de agressieve aerodynamische positie op de tijdritfiets afgestemd. Dankzij de aangename koeling in de rijwind en raglanmouwen, die je tegen de zon beschermen, blijft je lichaamsgevoel geweldig.

  € 66 € 99 -33%
 12. Mission Bay Tri Top

  Mission Bay Tri Top

  Deze triatlon top uit speciaal ontwikkelde stof is sneldrogend, anti bacterieel en zeer functioneel. Daardoor ben je van een maximaal klimaat management verzekerd. Je behoudt een droog gevoel op je huid.

  € 36 € 69 -48%
 13. Bimbi Palani Tri Top

  Bimbi Palani Tri Top

  Deze zachte en elastische triatlon top voor kinderen is ademend en droogt bijzonder snel. Dankzij perfect klimaat management wordt warmte snel naar buiten afgevoerd. De witte rug beschermt tegen hitte en uv-stralen.

  € 17 € 32 -47%
 14. Cambria Bra Top

  Cambria Bra Top

  Deze multi sport inzetbare sport BH is ideaal voor snelle zwemsessies. Hij is bijzonder zacht en de flexibele band onder de borst biedt maximale houvast. De vormvaste functionele stof zorgt voor volledige bewegingsvrijheid.

  € 29 € 54 -46%
 15. Calella Dames Tri Top

  Calella Dames Tri Top

  Deze dames triatlon top heeft een BH top met ritssluiting en een lichte stof op de rug, die zeer ademend is. Een doorgaande ritssluiting aan de voorkant zorgt ervoor dat je niet benodigde warmte snel kwijt raakt.

  € 64 € 99 -35%
 16. Fiore Dames Koerstrui

  Fiore Dames Koerstrui

  Dit luchtige dames fietsshirt zet qua functionaliteit, comfort en look een nieuwe standaard. De microperforatie schenkt dit fietsshirt zijn bijzonder ademend vermogen en top condities voor de ideale fietstour.

  € 59 € 99 -40%