Fiorito Hoofband
SKU
8047

Sport hoofdband

Hoofdversiering. Deze hoofdband zorgt niet alleen voor warme oren en een comfortabel droog draaggevoel, maar maakt ook indruk met zijn fantasierijke ontwerp. De combinatie van een windafstotend buitenweefsel en KLIMA Pro weefsel aan de binnenkant laat overtollige lichaamswarmte en vocht optimaal ontsnappen. Hij beschermt het hoofd tegen afkoeling en maakt hij indruk bij het sporten en ook in het dagelijks leven.
€ 30
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze hoofdband met stijl houdt je oren warm en droog.

Speels ontwerp met bewezen functie

Deze hoofdband zorgt niet alleen voor warme oren en een aangenaam droog gevoel, maar maakt ook indruk met zijn speelse design. De combinatie van winddichte buitenstof en het bekende KLIMA Pro-weefsel aan de binnenkant laat overtollige lichaamswarmte en vocht optimaal ontsnappen. Dankzij zijn lichtheid en goede pasvorm kan hij onder bijna elke helm worden gedragen zonder in de weg te zitten. Bij multi sportief gebruik beschermt de Fiorito hoofdband de oren tegen afkoeling en overtuigt hij zowel bij het sporten als in het dagelijkse leven.

Kenmerken

  • hoog vochttransport
  • windafstotend
  • sneldrogend
  • past moeiteloos onder bijna elke helm
  • elastisch functioneel materiaal aan de buitenkant
  • bekende KLIMA Pro binnenstof

Pakmaat

75ml

Weight

20g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie