Fondo Shirt
SKU
6302

lang sportshirt

Dit lange sportshirt glanst met jarenlange bewezen functionaliteit. Het hoog ademend vermogen zorgt voor het afvoeren van hitte en vochtigheid, waardoor je je tijdens de training of wedstrijd altijd prettig voelt.
€ 80
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit shirt overtuigd door zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden.

Zacht gevoel en volledige bewegingsvrijheid

Het AERO Fondo shirt is gebaseerd op een van de eerste shirts in het skinfit® Modulario kledingsysteem. Verpakt in een modern, tweekleurig ontwerp, imponeert het shirt met zijn functionaliteit die al jaren is beproefd en getest. Door het hoge ademende vermogen kan overtollige lichaamswarmte ontsnappen, zelfs bij hoge intensiteiten. Tegelijkertijd zorgt een optimaal vochttransport voor een aangenaam droog huidgevoel. Het AERO Fondo shirt kan als basislaag, mid-layer of shell-layer multisportief gedragen worden en zowel voor wedstrijden alsook voor trainingssessies het ganse jaar door gebruikt worden.

Kenmerken

  • ronde hals
  • nauwsluitende pasvorm
  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • hoog vochttransportt

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

400ml

Weight

160g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie