GEWATTEERDE JAS VOOR OPTIMALE ISOLATIE

Sortieren nach

 1. Buin Jacket

  Buin Jacket

  Deze hybride jas overtuigd door zijn geraffineerde constructie. Aan de voorkant biedt een PrimaLoft® wattering een aangename bescherming tegen kou, terwijl een dun ademend functioneel materiaal voor aangename ventilatie zorgt.

  € 254
 2. Valcanova Jacket

  Valcanova Jacket NEW

  Hybride omhulling. Deze hybride jas creëert de perfecte balans tussen een ademende werking en bescherming. Hoewel het beproefde functionele weefsel van de VENTO Bernina jas zowel aan de achterkant als aan de onderkant van de arm overtollige lichaamswarmte optimaal laat ontsnappen, zorgt de G-Loft®-isolatievulling (100 g) in de voor-, schouder- en armkant voor een aangename warmteopslag in het lichaamsgebied. Ideaal om te wandelen, te skitouren en te langlaufen.

  € 269
 3. Monviso Jacket

  Monviso Jacket

  Deze klassieke winterjas overtuigd niet alleen tijdens het sporten, maar ook als casual jas op koude dagen. Het waterdichte en functionele materiaal beschermt tegen neerslag en de dikke PrimaLoft® wattering houdt je goed warm.

  € 384
 4. Clariden Jacket

  Clariden Jacket

  Tweemaal hetzelfde. De CALDO Clariden jas combineert een hoge warmteafgifte met een stijlvolle omkeerfunctie. De PrimaLoft® Gold Insulation (100 g) wattering zorgt voor een aangename warmteopslag, terwijl de water- en vuilafstotende buitenkanten een hoge bescherming bieden in de wind en bij lichte neerslag. Ideaal voor iedereen die zich niet aan één look wil binden.

  € 319
 5. Maroi Jacket

  Maroi Jacket

  Deze klassieke PrimaLoft® jas overtuigd niet alleen door zijn klassieke look, maar ook door zijn goede warmtebehoud. Door het lichte gewicht en het kleine pakformaat kun je hem altijd gemakkelijk meenemen.

  € 264
 6. Infinito Suretta Jas

  Infinito Suretta Jas NEW

  Athleisure professional. Deze jas combineert een hoge warmteafgifte met een alledaagse stedelijke look. Zijn PrimaLoft® Gold Insulation (133 g) wattering zorgt voor een comfortabele warmteopslag, terwijl het water- en vuilafstotende buitenmateriaal een hoge bescherming biedt in de wind en bij lichte neerslag. De CALDO Infinito Suretta jas is zowel geschikt voor sport als voor het dagelijks leven.

  € 324
 7. Andermatt Jacket

  Andermatt Jacket

  Deze dikke winterjas overtuigd niet alleen tijdens het sporten, maar ook in je vrije tijd op koude dagen. Het waterdichte functionele materiaal beschermt tegen neerslag en de dikke PrimaLoft® padding biedt een groot warmtebehoud.

  € 449
 8. Valbella Jacket

  Valbella Jacket

  Deze jas met capuchon blinkt uit door zijn lichte gewicht en klein pakformaat. De PrimaLoft® Gold Insulation wattering houdt je bij skitouren, wandelen of in het dagelijks leven warm. Hij is zeer geschikt als mid- en outerlayer.

  € 269
 9. Sarotla Jacket

  Sarotla Jacket

  Deze jas met capuchon, waterdichte 2 lagen buitenstof en isolerende PrimaLoft® Gold Insulation wattering is de warmste buitenste laag van ons kledingsysteem. Hij is bijzonder goed geschikt voor alpine touren of piste dagen.

  € 189 € 349 -46%
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Adula Jacket

  Adula Jacket

  Dit is onze lichtste isolerende jas, die ondanks zijn gewicht hoogste bescherming tegen kou en wind biedt. Voor het benodigde warmtebehoud zorgt de G-Loft® wattering en de afsluitende manchetten aan de mouw.

  € 169 € 249 -32%
 12. Sarotla Jacket

  Sarotla Jacket

  Deze warme jas met capuchon bevat een waterdichte 2 lagen buitenstof en een isolerende PrimaLoft® Gold Insulation wattering voor koude piste dagen en skitouren. De geïntegreerde stormsjaal zorgt voor extra warmte.

  € 279 € 399 -30%
 13. Andermatt Jas

  Andermatt Jas NEW

  Deze jas is gemaakt voor de koudste dagen van het jaar. Zijn Primaloft® Gold Cross Core Insulation (133g) houdt het lichaam gegarandeerd warm en het waterdichte functionele materiaal beschermt tegen elke neerslag.

  € 489
 14. Infinito Jacket

  Infinito Jacket

  Deze zachte winterjas met capuchon en verwerkte G-Loft® wattering biedt een aangename warmte prestatie, terwijl het elastische materiaal voor een uitstekende bewegingsvrijheid tijdens de wintersport of vrijetijd zorgt.

  € 199 € 289 -31%