ZWEMKLEDING VOOR HEREN

Sortieren nach

 1. Malibu Zwembroek

  Malibu Zwembroek

  Deze zwembroek heeft de perfecte hydrodynamica en goed doordachte naden, hierdoor glij je beter door het water. De elastische functionele stof en de korte pijpen bieden volledige flexibiliteit in het koude water.

  € 64
 2. Melogno Zwembroek

  Melogno Zwembroek

  Deze zwembroek met sportieve pasvorm overtuigd met zijn korte pijpen en zijn doordacht geplaatste flatlock naden. Hij biedt volledige bewegingsvrijheid, voorkomt wrijving en verbeterd het glijvermogen in het water.

  € 59
 3. Malibu Zwembroek

  Malibu Zwembroek

  Deze zwembroek is de perfecte begeleider voor de zwemtraining. Hij schijnt niet door en droogt bijzonder snel. De vormvaste, elastische functionele stof zorgt voor alle bewegingsvrijheid ook bij snelle slagen.

  € 69
 4. Cayucos Badmuts

  Cayucos Badmuts

  Deze badmuts hoort in elke zwemtas thuis. De ergonomische pasvorm zorgt ervoor dat je hem nauwelijks voelt en verbetert tegelijkertijd de hydrodynamica in het water. Hij is geschikt voor de indoor- en outdoor-zwemtraining.

  € 5 € 9 -44%
 5. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.