MATERIAAL VOOR SPORT EN VRIJE TIJD

Sortieren nach

 1. Via Mala Trail Rugzak

  Via Mala Trail Rugzak

  Deze trailrunning rugzak biedt alles, wat je tijdens trailrunning nodig hebt. Hij is ook geschikt voor lichte wandel dagtouren, fietstouren en tijdens het klimmen of op de klettersteig.

  € 119
 2. Paradiso Transition Bag

  Paradiso Transition Bag

  Deze waterdichte tas biedt genoeg ruimte voor je trainingsuitrusting. Door zijn grote opening en gemakkelijke bediening is hij zeer geschikt voor de organisatie van de omkleedzone.

  € 59
 3. Valsorey Dento Fresh

  Valsorey Dento Fresh

  Deze set, bestaand uit een mini-reistandenborstel en kruidentandpasta, kan door het kleine pakformaat overal mee naartoe genomen worden. Bijvoorbeeld in de wandelrugzak bij een meerdaagse tour of in de zadeltas bij bikepacking.

  € 5
 4. Duran Tool Box

  Duran Tool Box

  Deze tool box kan gemakkelijk in de flessenhouder van je fiets meegenomen worden. Hij biedt plaats voor alles wat tijdens een fietstour met lichte bepakking niet mag ontbreken, maar voor water en viezigheid beschermd moet worden.

  € 12
 5. Scalino Rugzak

  Scalino Rugzak

  Deze waterdichte 20L rugzak overtuigd door zijn bijzonder lichte gewicht. Dankzij de gepolsterde schouderbanden en rug biedt hij desondanks uitstekend draagcomfort tijdens langere touren.

  € 99
 6. Duran Drinkbus 600

  Duran Drinkbus 600

  Deze lichte drinkfles met een vulvolume van 600 ml kan gemakkelijk met één hand gebruikt worden en het zachte mondstuk kun je eenvoudig met de mond bedienen. De fles is ideaal tijdens het fietsen.

  € 6
 7. Duran Drinkbus 800

  Duran Drinkbus 800

  Deze lichte drinkfles met een vulvolume van 800 ml kan gemakkelijk met één hand gebruikt worden en het zachte mondstuk kun je eenvoudig met de mond bedienen. De fles is ideaal tijdens het fietsen.

  € 8
 8. Kempten Portefeuille

  Kempten Portefeuille

  Deze kleine portemonnee biedt perfect de ruimte voor kleine dingen, die je onderweg bij de hand wilt houden. Dankzij het robuuste en waterafstotende functionele materiaal wordt de inhoud optimaal beschermd.

  € 16
 9. Brenta Multi Strap

  Brenta Multi Strap

  Deze kleine band kan wonderen verrichten. Je kunt hem gebruiken om iets te bevestigen, repareren, aan elkaar vast te maken, om te bouwen en ga zo maar door. Deze band mag in geen enkele rugzak ontbreken.

  € 6
 10. waben

  37 °

  SYSTEM

  modulario

  Lichaamstemperatuur 37°C - dat is precies onze missie. Om als sporter altijd perfect uitgerust te zijn, is ons Skinfit Modulario System zo flexibel mogelijk ontworpen.

 11. Bilbao Trolley

  Bilbao Trolley

  Deze waterdichte reiskoffer van speciaal materiaal aan de buitenkant, beschermd de inhoud voor invloeden van buitenaf. Van binnen zorgen licht gepolsterde tussenwanden en ook twee grote netvakken voor beschermde opbergruimte.

  € 199
 12. Cannobio Shoulder Bag

  Cannobio Shoulder Bag

  Deze vuil- en waterafstotende schoudertas met groot hoofdvak zorgt ervoor dat je je belangrijkste spullen altijd bij je hebt. Tijdens het dragen past de zachte, verstelbare schouderband zich aan de schouder aan.

  € 19 € 39 -51%
 13. Mortirolo Drinkbus 750

  Mortirolo Drinkbus 750

  Deze drinkfles kun je gemakkelijk met de hand samenknijpen en dankzij het push-pull-ventiel gemakkelijk met de mond bedienen. Daarmee blijf je tijdens snelle sessies goed gehydrateerd.

  € 12
 14. Cuneo Essentials Case

  Cuneo Essentials Case

  Deze kleine tas met omhang koord, bestaat uit licht gepolsterd, waterafstotend materiaal en biedt plaats voor alle essentiële spullen. In de verschillende vakjes is er plek voor je telefoon, passen, sleutels en geld.

  € 36
 15. Matona Rugzak

  Matona Rugzak

  Deze vuil- en waterafstotende 30l rugzak met Recco® reflector biedt essentiële details voor alpine touren. Hij zit perfect door de gepolsterde schouderbanden en de flexibele en zachte geschuimde rugdelen.

  € 179
 16. Arosa Rugzak

  Arosa Rugzak

  Deze 20l rugzak biedt plaats voor alles, wat je op je avontuur mee wilt nemen. Met zijn lichte gewicht en doordachte details, zoals het ergonomisch gepolsterde draagsysteem, overtuigd hij bij veel verschillende sporten.

  € 124
 17. Trient Rollende reistas

  Trient Rollende reistas

  Deze waterdichte reistas met wieltjes biedt veel plaats voor veilig transport van je kleding en sportuitrusting. Het grote hoofdvak en het schoenenvak aan de zijkant zijn gemakkelijk toegankelijk door middel van de ritssluiting.

  € 259
 18. Lanzarote Racebelt

  Lanzarote Racebelt

  Deze startnummerbanden zorgen voor het gemakkelijk en zeker fixeren van het startnummer. Door de individueel instelbare breedte blijft de band goed zitten en is dankzij de elasticiteit ook tijdens het bewegen nauwelijks voelbaar.

  € 9
 19. St. Pölten Chip Band

  St. Pölten Chip Band

  Deze huidvriendelijke neopreen-band zekert je tijdmeting-chip tijdens de wedstrijd op je enkel. Dankzij de individueel aanpasbare breedte, is de band zelfs tijdens het bewegen zo goed als niet merkbaar.

  € 6
 20. Amerlügen Heup Gordel

  Amerlügen Heup Gordel

  Deze heuptas met flexibel aanpasbare heupband is zeer geschikt voor het opbergen van persoonlijke eigendommen op reis of onderweg. In het vak met ritssluiting kun je alles veilig opbergen en heb je altijd alles snel bij de hand.

  € 22