Infinito Casanna Dames Hoodie
SKU
6047

Sportieve Midlayer dames

Bij deze dames hoodie komen sportieve urban stijl en functionaliteit samen. De double-faced stofconstructie, met gestructureerd fleece aan de binnenkant, biedt een aangename vochtafvoering en maximaal warmtebehoud.
€ 120
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze dames hoodie is dankzij de lichte stof aangenaam warm.

Aangenaam licht met optimaal warmtebehoud

Met deze dames hoodie ontmoet een sportieve, stedelijke stijl onbeperkte functionaliteit. De dubbelzijdige stofconstructie met een speciaal gestructureerde fleece aan de binnenkant biedt een optimaal vochttransport en een aangename warmteopslag. Overtollige lichaamswarmte kan optimaal ontsnappen dankzij de beste ademende werking. Bij koele temperaturen kan de hoog uitgesneden kraag worden opgetrokken met een rubberen koord en een comfortabele capuchon zorgt voor extra comfort. Dankzij de beste prestaties en getailleerde pasvorm is de Infinito Casanna dames hoodie het hele jaar door geschikt als stijlvolle metgezel voor dagelijkse sportieve activiteiten.

Kenmerken

  • zacht en elastisch, functioneel materiaal
  • dubbelzijdige stofconstructie met een verwarmende, gestructureerde fleece-binnenkant
  • hoog uitgesneden kraag
  • rubberen koord voor individuele aanpassing van de capuchon en kraag
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport
  • getailleerde pasvorm

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

525ml

Weight

180g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie