Infinito Signature T-Shirt
SKU
6114

Sportshirt

Dit t-shirt laat zien waar echte sporters van gemaakt zijn. Dankzij het geavanceerde drirelease®-materiaal voelt het aan als katoen, maar presteert het als functionele vezel. Zodat ook jij altijd op de top kunt performen.
€ 70
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit t-shirt overtuigt met zijn duidelijke en sterke design.

Statement met geraffineerde materiaal constructie

Het Infinito Signature t-shirt combineert perfect design en prestaties. Het bijzonder lichte functionele materiaal met drirelease®-technologie droogt ondanks het tencel gehalte zeer snel en wordt gekenmerkt door een aangenaam zacht draagcomfort. Zelfs in situaties waarin je jezelf tot het uiterste drijft, kan overtollige lichaamswarmte snel ontsnappen dankzij het hoge ademende vermogen. De Skinfit signature print op de voorkant en het 'Born to perform' geweven label op de mouw maken een sportief statement. Het t-shirt kan gedragen worden voor sport, vrije tijd en op kantoor en is ideaal voor iedereen die wil laten zien waar echte atleten van gemaakt zijn.

Kenmerken

  • drirelease® technologie
  • lichtgewicht en zacht functioneel materiaal
  • hoog draagcomfort
  • ronde hals
  • hoog vochttransport
  • sneldrogend

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

300ml

Weight

125g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie