Leventino Top
SKU
6026

Sport top

Deze mouwloze top is de ideale begeleider tijdens trainingen op hete dagen. Het maakt niet uit waar, atletiekbaan, loopband of een trail, door het luchtige lichte model en de ademende functionele stof kun je er het beste uithalen.
€ 70
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze top is de ideale begeleider bij hoge temperaturen.

Maximaal ademend vermogen en luchtig model

De Leventino Top overtuigt met optimale ademende eigenschappen en optimaal draagcomfort. De verfijnde materiaalmix van een sneldrogende hoofdstof en een gedeeltelijk ingewerkte, ultralichte functionele stof met microperforaties laat overtollige lichaamswarmte zelfs bij hoge intensiteiten snel ontsnappen.  Op hete zomerdagen zorgt de witte en elastische top dankzij zijn lage vochtopname en de losse pasvorm voor een aangenaam luchtig en verfrissend draaggevoel. Hij is multisportief bruikbaar, maar is optimaal geschikt voor het lopen en trailrunning. Op koele dagen is het de perfecte keuze voor indoortraining.

Kenmerken

  • zacht en elastisch hoofdmateriaal
  • gedeeltelijk ingewerkte, ultralichte functionele stof met microperforaties
  • zacht, elastische hals-, rug- en bretelinwerkingen
  • ronde hals
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport

Pasvorm/Snit

loose fit

Pakmaat

225ml

Weight

85g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie