Luino Dames Top
SKU
6035

Sport top dames

Deze zachte, elastische damestop verenigd compromisloze functionaliteit met een mooi design. De ademende stofconstructie is sneldrogend en antibacterieel. Je voelt je bij zomerse activiteiten altijd aangenaam droog.
€ 55
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze dames top is zeer geschikt op de heetste dagen van het jaar.

Compromisloze functionaliteit en mooi design

Deze damestop combineert compromisloze functie met sierlijk design. De bijzonder ademende stofconstructie van twee vezels geeft de buitenzijde haar sneldrogende eigenschappen. Tegelijkertijd voorkomen de ingewerkte zilverionen aan de binnenzijde de vorming van bacteriën en onaangename geuren. Het bijzonder zachte en elastische functionele materiaal zorgt voor een aangenaam draaggevoel op de huid. Dankzij de nauwaansluitende pasvorm is een optimaal vochttransport zelfs bij hoge intensiteit gegarandeerd. Dunne aan de rug gekruiste bretels alsook qua kleur afgestemde hals-, rug en bretelinwerkingen zorgen voor een indrukwekkende look. Multisportief bruikbaar kan de Luino damestop ideaal gedragen worden bij trainingen en in de vrije tijd.

Kenmerken

  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • zacht en elastische hals-, rug- en bretelinwerkingen
  • dunne, aan de rug gekruiste bretels
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport
  • nauwaansluitende, getailleerde pasvorm

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

150ml

Weight

60g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie