Lukmanier Koerstrui
SKU
7084

Fietsshirt

Dit fietsshirt is ontworpen voor prestatiegerichte ritten. Het maakt indruk met zijn nauwsluitende snit, aangepast aan de prestaties op de fiets en een zeer functionele materiaal structuur.
€ 170
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit fietsshirt is ontworpen voor absolute prestaties.

Maximale functie en prestatiegerichte pasvorm

De Lukmanier fietsshirt is ontworpen voor veeleisende fietstochten. Het elastische en toch compacte functionele materiaal omhelst het lichaam als een tweede huid, waardoor het zijn functies optimaal kan ontplooien. Dankzij een maximaal ademend vermogen kan overtollige warmte snel ontsnappen en sneldrogende eigenschappen garanderen altijd een aangenaam lichaamsklimaat. Extra ventilatie kan worden gecreëerd met behulp van de rits aan de voorzijde, die ook gemakkelijk met één hand kan worden bediend. De nauwsluitende pasvorm met bijzonder lange freecut-mouwen is speciaal aangepast aan een ambitieuze houding op de fiets en biedt ook bij intensieve eenheden optimaal comfort. Een kleine zak met rits, drie platliggende achterzakken en een grote gaaszak boven garanderen royale en veilige opbergruimte voor kleding en voedsel - ook wanneer het tempo toeneemt. Reflectoren op de mouw en de rug verbeteren ook de veiligheid bij slechte zichtbaarheid. Het fietsshirt is ideaal voor iedereen die altijd het beste van zichzelf wil geven - in training of wedstrijd.

Kenmerken

  • elastisch en toch compact functioneel materiaal
  • gemakkelijk te bedienen, doorlopende ritssluiting aan de voorzijde
  • lange freecut mouwen
  • 3 grote, platte achterzakken
  • 1 ruime gaaszak boven de achterzakken
  • 1 verborgen zak met rits
  • reflecterende print op rug en mouw
  • sneldrogend

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

375ml

Weight

115g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie