Manarola Dames T-Shirt
SKU
6257

Dit dames T-shirt combineert luchtigheid met ademend vermogen. Ook tijdens intens sporten blijf je op de juiste temperatuur. Hierdoor krijg je geen last van onaangename geurtjes.
€ 60
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit dames T-shirt ziet er bij elke sport super uit.

Beste performance met vrouwelijke pasvorm

Wat werkt, blijft jarenlang hetzelfde. Het T-shirt voor multisportieve dames combineert lichtheid en een maximaal ademende werking in een speciaal ontwikkelde weefselconstructie. De holle vezel aan de buitenzijde geeft het dames T-shirt zijn sneldrogende eigenschap, terwijl de ingewerkte zilverionen aan de binnenzijde de vorming van bacteriën en onaangename geuren verhinderen. Het uiterst zachte en elastische functionele materiaal zorgt voor een aangenaam draaggevoel op de huid. Dankzij de nauwsluitende pasvorm van het AERO Manarola dames T-shirts is een optimaal vochttransport zelfs bij hoge intensiteit gegarandeerd. Dit getailleerd uitgesneden T-shirt met korte mouwen kan als basislaag, mid layer of shell layer gedragen worden en kan zowel bij multisportieve trainingssessies alsook bij wedstrijden zijn voordeel bewijzen. Geschikt voor gebruik het ganse jaar door.

Kenmerken

  • uitgesneden ronde hals
  • getailleerde pasvorm
  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • geurloos
  • hoog vochttransport
  • athletic fit

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

250ml

Weight

85g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie