Marolla Dames Tights
SKU
2026

Sport tights dames

Hardloopmotivatie. Deze stijlvolle dames tights met onder andere een brede en zachte tailleband zorgen voor het perfecte draagcomfort. Het windafstotende functionele materiaal garandeert maximale ademend vermogen en voert vocht snel af. De reflectoren zorgen voor veiligheid en de zakken van mesh aan de zijkant bieden plek voor spullen. De AERO Marolla Dames Tights zijn uitermate geschikt voor hardlopen en trailrunning.
€ 130
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze tights zijn speciaal aangepast aan het vrouwenlichaam.

Hoogste functionaliteit met een feminiene pasvorm

De AERO Marolla dames tights  zijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld. De feminiene en aansluitende pasvorm en de brede, zachte tailleband zorgen voor een perfecte fit en een aangenaam draagcomfort. Het winddichte functionele materiaal met een licht gestructureerde binnenkant garandeert een maximaal ademend vermogen en voert vocht snel af naar buiten. Zelfs bij hoge intensiteit kan overtollige lichaamswarmte snel ontsnappen. Stijlvolle structurele inzetstukken op de onderbenen zorgen bovendien voor een betere temperatuurregeling. Een reflecterende opdruk op het linker achter onderbeen verhoogt de veiligheid in de schemering en in het donker. Twee elastische netzakken aan de zijkant van de dijen bieden ruimte voor persoonlijke spullen. De tights zijn bijzonder geschikt voor hardlopen en trailrunning in de overgangs maanden.

Kenmerken

  • zacht en rekbaar functioneel materiaal
  • feminiene pasvorm
  • licht gestructureerde binnenkant
  • brede, zachte tailleband
  • elastische netzakken aan de zijkant van de dijen
  • reflectoren op het linker achter onderbeen
  • gestructureerd inzetstuk op de onderbenen

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

500ml

Weight

205g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie