Marul Tights
SKU
2024

sport tights

Deze legging overtuigd met uitstekend ademend vermogen en isolatie. Het aan de binnenkant licht gestructureerde functionele materiaal garandeert een snel vochttransport, waardoor er altijd een droog draaggevoel ontstaat.
€ 150
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze leggings zijn ademend en isolerend tegelijkertijd.

Beste performance en aangenaam draagcomfort

Deze tights overtuigen in de wind. Ademend en isolerend tegelijk kan overtollige lichaamswarmte zelfs bij intensieve sessies optimaal ontsnappen. Een snel vochttransport zorgt voor een aangenaam droog gevoel gedurende de hele sessie. Het zachte en uiterst compacte functionele weefsel past zich aan de vloeiende loopbeweging aan. Dankzij een geborstelde binnenkant en windafstotende eigenschappen zorgen deze loopleggings voor een aangename warmteopslag. Persoonlijke spullen, zoals sleutels en een mobiele telefoon, kunnen in de twee zijdelingse netzakken, waarvan één met een ritssluiting, opgeborgen worden. In het donker zorgen voor- en rugzijdig aangebrachte reflecterende prints voor zichtbaarheid. De AERO Marul Tights zijn ideaal geschikt om te lopen, aan trailrunning te doen, te langlaufen en bij langdurig sporten in de wind.

Kenmerken

  • zachte, elastische tailleband
  • twee zijdelingse netzakken, één daarvan met ritssluiting
  • reflecterende print
  • zacht inzetstuk in de knieholte
  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport

Pasvorm/Snit

athletic fit

Pakmaat

500ml

Weight

210g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie