Mathon Shirt
SKU
2002

Lang sportshirt

Meer dan hete lucht. De beklimming zal gemakkelijker zijn als je weet dat vers besneeuwde poedersneeuwhellingen langs de piste je terug naar de vallei begeleiden. Maar het hoeft niet altijd steil naar boven te gaan. Soms is het gewoon leuker om elegant over de vlakte te glijden en de stokken enthousiast naar voren te zwaaien om direct opnieuw een goede afstoot te krijgen.
€ 130
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit shirt biedt een hoog ademend vermogen en aangename warmte.

Speciale structuur voor hoog ademend vermogen en isolatie

Het AERO Mathon shirt overtuigt door zijn hoge thermische prestaties en maximaal ademend vermogen. De speciale stofstructuur heeft een raster aan de binnenkant, waardoor de functionele stof slechts op enkele plekken direct op de huid ligt. De hoge luchtinsluiting resulteert in een aangename thermische isolatie. Tijdens intensieve sessies worden overtollige warmte en vocht snel via de structuur naar buiten afgevoerd. Extra ventilatie kan worden gecreëerd door eenvoudig de rits in de borststreek te openen. Een opstaande kraag biedt aangename bescherming in de wind. Afhankelijk van de temperatuur en de intensiteit kan dit multisport shirt ideaal worden gecombineerd met andere lagen.

Kenmerken

  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport
  • speciale structuur aan de binnenkant
  • opstaande kraag als windbescherming
  • rits in de borststreek

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

600ml

Weight

180g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie