Matterhorn Broeken 3/4
SKU
2935

wandelbroek

Over de knie. Deze 3/4 broek is uiterst comfortabel en overtuigt met een maximaal ademende werking. Zelfs bij hoge intensiteiten kan overtollige lichaamswarmte ontsnappen. Multisportief inzetbaar is de Matterhorn 3/4 broek ideaal geschikt om te wandelen, klimmen of te mountainbiken.
€ 160
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze 3/4 broek is uiterst comfortabel en overtuigt met een maximaal ademende werking. Zelfs bij hoge intensiteiten kan overtollige lichaamswarmte ontsnappen. Er blijft een aangenaam, droog gevoel op de huid over. De elastische tailleband met ritssluiting en drukknop zit precies boven de heupen. Talrijke zakken bieden plaats voor persoonlijke voorwerpen. Voor een onbeperkte bewegingsvrijheid zorgt het ergonomisch aangepaste kniegedeelte en een elastisch functioneel weefsel. Multisportief inzetbaar is de Matterhorn 3/4 broek ideaal om te wandelen, te klimmen of te mountainbiken.

Kenmerken

  • zachte, elastische tailleband met ritssluiting en drukknop
  • 2 insteekzakken
  • 1 kleine zak met ritssluiting
  • rechte insnijding
  • zacht, elastisch functioneel materiaal
  • sneldrogend

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

450ml

Weight

220g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie