Melogno Koershandschoenen
SKU
8040

fietshandschoenen

Deze fietshandschoenen met kussentjes en bijzonder robuust materiaal op de handpalmen zorgen voor perfecte grip op het stuur. Met het bijzondere design zijn ze gegarandeerd een blikvanger.
€ 35
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Deze fietshandschoenen passen ideaal bij de gehele Melogno serie.

Bescherming en comfort

Vol in de aanval. De Melongo fietshandschoenen zorgen voor de perfecte grip op het stuur. De optimaal gepositioneerde vulling biedt tegelijkertijd comfort en bescherming. Robuust, slipvast materiaal aan het binnenvlak van de hand garandeert stevige grip. De zachte en ademende functiestof aan de rug van de hand zorgt ook op hete dagen voor een snel vochttransport en laat overtollige lichaamswarmte optimaal ontsnappen. Het unieke Melongo-design geeft vooral in combinatie met de andere producten van de Melogno-reeks een heel bijzonder karakter aan deze fietshandschoenen met korte vingers. Optimaal geschikt voor wielrennen en mountainbiken.

Kenmerken

  • vulling en slipvast materiaal aan het binnenvlak van de hand voor hoge grip
  • ademende functiestof aan de rug van de hand
  • zachte polsafsluiting
  • perfect met de hele Melongo-serie combineerbaar

Pakmaat

75ml

Weight

25g
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie