Molveno Dames T-Shirt
SKU
2046

sportshirt dames

Feel Good Athlete. Het AERO Molveno Dames T-Shirt maakt indruk door zijn kundige combinatie van comfort en prestaties. Het lichte en elastische functionele materiaal is extreem ademend en voert vocht snel af, zelfs bij hoge intensiteit. Het kan het hele jaar door gedragen worden als base- of mid-layer en is geschikt voor multi sportief gebruik.
€ 70
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar

Ontvang bericht wanneer het artikel beschikbaar is.

Dit dames T-Shirt maakt indruk door zijn kundige combinatie van comfort en performance. Het lichte en elastische functionele materiaal is extreem ademend en voert vocht snel af, zelfs bij hoge intensiteit. Dankzij het zachte draaggevoel en de onbeperkte bewegingsvrijheid biedt het T-Shirt een bijzonder aangename draag ervaring. Het AERO Molveno Dames T-Shirt kan het hele jaar door gedragen worden als base- of mid-layer en is geschikt voor multi sportief gebruik.

Kenmerken

  • zacht en elastisch functioneel materiaal
  • V-hals
  • getailleerde pasvorm
  • sneldrogend
  • hoog vochttransport

Pasvorm/Snit

regular fit

Pakmaat

300ml

Weight

100g

UV-bescherming

UPF 50
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

System

Van sportondergoed tot sportbovenkleding - het Skinfit Modulario System met zijn 5 modules ondersteunt je het hele jaar door bij verschillende sporten en zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing.

Meer informatie